Normaal gezien zijn wij geen fan van de Netflix-films. En onze mening daarover is ook niet echt veranderd. Nu hebben we toch 3 komische films gevonden die wel de moeite zijn om een keer te zien. Zeker als je iets luchtig zoekt en niet te veel wil nadenken tijdens de film. Veel plezier met deze lijst en hopelijk ook veel kijkplezier!

3 komische films

1 The Do-Over

The Do-Over is een actiekomedie met in de hoofdrol Adam Sandler, wat toch één van de betere acteurs is in dit genre. Wanneer oude vrienden elkaar tegen het lijf lopen op een reünie en blijkt dat Charlie zijn leven niet is wat hij gehoopt had. Zijn vriend en tevens FBI-agent Max vindt dat het tijd is om daar iets aan te doen. Hij zorgt er namelijk voor dat iedereen denkt dat ze dood zijn, waardoor ze terug opnieuw kunnen beginnen met hun leven. Omdat ze voor iedereen dood zijn stelen ze de identiteit van twee overleden mensen die niemand is komen opzoeken. In het begin lijkt dit een uitstekende keuze, want de twee doden blijken rijke mensen te zijn. Alleen is de vraag van waar dit geld komt? En zal alles uitdraaien zoals zij verwachten?

2 Like Father

Wanneer de workaholic Rachel (Kristen Bell) aan het altaar gedumpt wordt door haar verloofde, lijkt ze zich eerst nog meer op haar werk te gaan storten. Tot plots haar vader voor de deur staat die ze al 26 jaar niet gezien heeft. Ze raken samen dronken en vertrekken in deze toestand op de huwelijksreis die ze normaal met haar man ging maken. En omdat deze reis op een cruiseschip is, geraken ze er ook niet meteen weg. Ze beslissen wel om meteen af te stappen wanneer hij aanmeert al duurt dit wel nog wel een week. Zal hun band na 26 jaar in deze week terug goed komen en zullen ze toch doorreizen of draait het helemaal verkeerd uit? Dit is echt één van onze favorieten in deze lijst met komische films op Netflix volgens ons.

3 The Polka King

The Polka King hoort misschien niet volledig thuis in de lijst met komische films omdat het namelijk wel een waargebeurd verhaal is. En misschien is het meer absurd dan komisch maar één ding is zeker… luchtig is het zeker. Jan Lewan (Jack Black) wil graag een imperium uitbouwen door zijn optredens die hij geeft met zijn band. Alleen kost deze band momenteel nog heel veel geld en levert het niet veel op. Om dit te kunnen financieren licht hij oude mensen op met investeringen waar ze zogezegd 12 procent winst kunnen op nemen. Al snel zijn er een heel pak mensen dat in hem geloven waardoor het niet meer om een paar duizenden euro’s gaat maar over een paar miljoenen. Daardoor leeft hij ook in grote bubbel en smijt hij letterlijk met het geld. De vraag is alleen of deze bubbel ooit doorprikt wordt of komt hij er mee weg?

Welke komische films vind jij goed?

Welke komische films vind jij goed? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina.

Zijn deze 3 komische films niets voor jou? Kijk dan zeker eens in onze database met reviews of er niets voor jou bij zit. Lees ook hier wat er nieuw is in de maand Augustus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.