Volgende week is het zo ver: Kerstmis! Een dag waar velen naar uitkijken. Deze dag gaat natuurlijk gepaard met (veel) cadeautjes. Het zou wel eens kunnen dat je zelf nog items op je verlanglijstje moet zetten of last-minute nog een pakje moet kopen voor iemand. Deze 5 cadeautips kan je geven aan elk persoon die houdt van reizen. Wij zouden er alvast heel erg blij mee zijn! Hopelijk geeft het jou wat inspiratie.

1 Reisboeken

Wij krijgen altijd graag een boek over reizen cadeau. Dit is niet enkel leuk voor inspiratie maar vaak ook erg praktisch indien het een informatief boek is. Onze favorieten zijn de boeken van Lonely Planet. Ieder jaar brengen zij ook een boek uit van de beste bestemmingen voor het komende jaar. Een aanrader!

2 Gezelschapsspel

Om de tijd onderweg te laten voorbij vliegen, spelen wij graag een gezelschapsspel. Maar natuurlijk is het niet handig om grote dozen met spelletjes mee te vervoeren. Daarom bestaan er gelukkig gezelschapsspelletjes in handig reisformaat. Een kaartspel kan natuurlijk ook. Hier doe je een globetrotter dus zeker een plezier mee!

3 Netflix-cadeaubon

Nog een manier om de tijd onderweg sneller te laten gaan, is series of films Netflix kijken. Je kan daarom ook altijd een cadeaubon van Netflix cadeau doen aan iemand die houdt van films en series én reizen. Je kan namelijk op Netflix series en films op voorhand downloaden zodat je ze zonder internetverbinding op het vliegtuig kan bekijken. De uren onderweg vliegen (letterlijk!) zo voorbij!

4 Camera of lens

Wij houden enorm van fotograferen op reis. We denken dat iedereen op reis wel graag mooie foto’s maakt. Een mooie foto geeft achteraf de herinnering van je vakantie weer. Een goede camera of een nieuwe lens voor je camera kan daar zeker bij helpen. Het is een iets duurder cadeau, maar je maakt er zeker iemand heel erg blij mee!

5 Vetplantje

Iemand die veel reist, is helaas niet veel thuis om huisdieren of planten te onderhouden. Geef in plaats van een bloemetje een vetplant of cactus cadeau en maak een fervente reiziger blij. Een vetplantje of cactus heeft niet veel water nodig en zal dus langer mee gaan dan een gewone plant of een bloemetje.

Jouw cadeautips

Wat staat er dit jaar op jouw verlanglijstje? Laat het ons weten in de comments!

Hopelijk hebben we je nog weten te inspireren voor een aantal cadeautips. We wensen je alvast veel succes bij de zoektocht naar dat ideale kerstcadeau!

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe artikels en reistips? Volg ons dan zeker op Instagram en Facebook. Tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.