Travel-Boeken

Het is bijna zo ver… Cadeautjestijd! Wij krijgen heel erg graag travel-boeken cadeau, maar geven ook graag een boek cadeau. Deze 5 boeken zijn de ideale cadeau voor iemand die van reizen houdt. Je mag ze ons in ieder geval allemaal cadeau doen! Ze staan hoog op ons verlanglijstje.

1.Lonely Planet’s Ultimate Travelist

Lonely Planet’s Ultimate Travelist is een boek die de 500 beste plaatsen ter wereld beschrijft die je als echte reiziger moet gezien hebben. Hij kost momenteel 19,99 euro (gedaald in prijs) en is dus de ideale cadeau om aan een geliefde te geven of om zelf op je verlanglijstje te zetten!

2.Best in Travel 2018

Best in Travel 2018 is een boek dat jou zegt waar je in 2018 op reis naartoe moet gaan. Het bevat zowel steden, als regio’s als landen. Het is een inspiratieboek voor de fanatieke reiziger en kost 12,49 euro. Ideaal kerstgeschenk!

3.Lonely Planet’s Where to Go When

Lonely Planet’s Where to Go When is een verzamelboek dat jou vertelt in welke periode je naar verschillende plaatsen in de wereld moet reizen. Het houdt rekening met bepaalde feesten en seizoenen zodat je de beste ervaring beleefd op jouw bestemming. Het boek kost 20,99 euro en telt 320 bladzijden geschreven door experten, dus je krijgt waar voor je geld!

4.You Only Live Once

You Only Live Once is een boek voor de ontdekkingsreiziger. Het wakkert je reislust aan en geeft ook inspiratie om uit je comfort-zone te stappen. Het moedigt je aan een sprong in het diepe te maken. Het is dus het ideale boek als je van avontuur houdt! Het kost 21,99 euro.

5.Het Grote Gratis op Reis Boek

Het Grote Gratis op Reis Boek is een boek die je geldbesparende tips geeft voor je komende reizen. Het geeft 60 bekende steden weer die je zo goedkoop mogelijk kan maken, met bijvoorbeeld tips van gratis musea. Wie wil dat nu niet? Het boek is te koop voor 19,99 euro.

Wij kunnen alvast niet wachten om รฉรฉn van deze boeken cadeau te krijgen met Kerstmis! Laat zeker weten wat jouw favoriete reisboek is in de comments!

Kijk je liever films tijdens de kerstperiode? Kijk dan hier voor onze beste kerstfilms op Netflix. Veel plezier!

18 reacties

 1. Wij willen ze zo graag allemaal! Duimen dat ze onder de kerstboom liggen! Leuk dat je dat zeg! Wij willen in de toekomst ook graag boeken schrijven over onze reizen. Blijf hier op de hoogte!

 2. Ha! Ja! Ik houd ook van (reis)boeken krijgen. De eerste en de laatste van je lijst zou ik graag krijgen. Ik lees ook veel boeken over reizigers. Regelmatig geven reizigers in eigen beheer een boek uit over hun ervaringen, vind ik altijd tof om te lezen ook!

 3. Hoe moet je in hemelsnaam kiezen uit zulke mooie boeken? Ik zou in ieder geval gaan voor de Best Travel in 2018 en Het Grote Gratis op Reis boek.

 4. Bij ons liggen er hopelijk ook een paar van deze boeken onder de kerstboom!

 5. Wij zijn ook fan van de boeken van Lonely Planet. Het doet je echt dromen…

 6. Nog even geduld dan. Binnenkort zijn ze oud genoeg om mee te reizen! Maar dromen kan je alvast beginnen doen ๐Ÿ™‚

 7. Dan zit er zeker een leuk boek voor haar tussen, en de prijzen vallen ook heel goed mee!

 8. Het zijn stuk voor stuk boeken die wij ons meteen willen aanschaffen! Ideaal om je volgende trip mee te plannen!

 9. Mooie boeken allemaal! Is wel wat voor onder de boom, dacht ik zo…

 10. Leuke suggesties! Ik vind de boeken van Lonely Planet altijd erg tof, vooral als er veel fotoโ€™s in staan.

 11. Wat zou ik graag vaker reizen en meer mijn koffer inpakken. Met drie hele kleine kinderen is het nu nog heel eventjes niet te doen, maar dat komt met de tijd . nog even wachten ๐Ÿ˜€

 12. Wat een leuke tips! Mijn schoonzus is een echter reizigster. Misschien zijn dit wel leuke kerstcadeautjes voor haar!

 13. Deze blogpost komt exact op het juiste moment aan me voorbij!
  Ik wil zo graag weer eens een trip plannen, ik denk dat ik al deze boeken nodig heb ๐Ÿ˜‰

  Xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.