Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Boek: World of Wanderlust

  Deze 5 Travel-boeken wil je nu nog op je verlanglijstje zetten!

  Deze 5 Travel-boeken wil je nu nog op je verlanglijstje zetten!

  Travel-Boeken

  Het is bijna zo ver… Cadeautjestijd! Wij krijgen heel erg graag travel-boeken cadeau, maar geven ook graag een boek cadeau. Deze 5 boeken zijn de ideale cadeau voor iemand die van reizen houdt. Je mag ze ons in ieder geval allemaal cadeau doen! Ze staan hoog op ons verlanglijstje.

  1.Lonely Planet’s Ultimate Travelist

  Lonely Planet’s Ultimate Travelist is een boek die de 500 beste plaatsen ter wereld beschrijft die je als echte reiziger moet gezien hebben. Hij kost momenteel 19,99 euro (gedaald in prijs) en is dus de ideale cadeau om aan een geliefde te geven of om zelf op je verlanglijstje te zetten!

  2.Best in Travel 2018

  Best in Travel 2018 is een boek dat jou zegt waar je in 2018 op reis naartoe moet gaan. Het bevat zowel steden, als regio’s als landen. Het is een inspiratieboek voor de fanatieke reiziger en kost 12,49 euro. Ideaal kerstgeschenk!

  3.Lonely Planet’s Where to Go When

  Lonely Planet’s Where to Go When is een verzamelboek dat jou vertelt in welke periode je naar verschillende plaatsen in de wereld moet reizen. Het houdt rekening met bepaalde feesten en seizoenen zodat je de beste ervaring beleefd op jouw bestemming. Het boek kost 20,99 euro en telt 320 bladzijden geschreven door experten, dus je krijgt waar voor je geld!

  4.You Only Live Once

  You Only Live Once is een boek voor de ontdekkingsreiziger. Het wakkert je reislust aan en geeft ook inspiratie om uit je comfort-zone te stappen. Het moedigt je aan een sprong in het diepe te maken. Het is dus het ideale boek als je van avontuur houdt! Het kost 21,99 euro.

  5.Het Grote Gratis op Reis Boek

  Het Grote Gratis op Reis Boek is een boek die je geldbesparende tips geeft voor je komende reizen. Het geeft 60 bekende steden weer die je zo goedkoop mogelijk kan maken, met bijvoorbeeld tips van gratis musea. Wie wil dat nu niet? Het boek is te koop voor 19,99 euro.

  Wij kunnen alvast niet wachten om één van deze boeken cadeau te krijgen met Kerstmis! Laat zeker weten wat jouw favoriete reisboek is in de comments!

  Kijk je liever films tijdens de kerstperiode? Kijk dan hier voor onze beste kerstfilms op Netflix. Veel plezier!

  Comments

  • Lynn
   17 december 2017

   Deze blogpost komt exact op het juiste moment aan me voorbij!
   Ik wil zo graag weer eens een trip plannen, ik denk dat ik al deze boeken nodig heb 😉

   Xxx

   reply
  • 17 december 2017

   Wat een leuke tips! Mijn schoonzus is een echter reizigster. Misschien zijn dit wel leuke kerstcadeautjes voor haar!

   reply
  • 18 december 2017

   Vooral het Grote gratis reis boek spreekt me aan! Het maakt me nieuwsgierig.

   reply
  • 18 december 2017

   Wat zou ik graag vaker reizen en meer mijn koffer inpakken. Met drie hele kleine kinderen is het nu nog heel eventjes niet te doen, maar dat komt met de tijd . nog even wachten 😀

   reply
  • Jenny - ikreis.net
   18 december 2017

   Leuke suggesties! Ik vind de boeken van Lonely Planet altijd erg tof, vooral als er veel foto’s in staan.

   reply
  • 18 december 2017

   Ik heb mijn broertje The LP Ultimate Travel List gegeven en er uiteraard zelf doorheen gebladerd. Wat een prachtig boek is dat!!

   reply
  • susanvanzoetisgoed.nl
   18 december 2017

   Mooie boeken allemaal! Is wel wat voor onder de boom, dacht ik zo…

   reply
  • 18 december 2017

   Hoe moet je in hemelsnaam kiezen uit zulke mooie boeken? Ik zou in ieder geval gaan voor de Best Travel in 2018 en Het Grote Gratis op Reis boek.

   reply
  • 20 december 2017

   Ha! Ja! Ik houd ook van (reis)boeken krijgen. De eerste en de laatste van je lijst zou ik graag krijgen. Ik lees ook veel boeken over reizigers. Regelmatig geven reizigers in eigen beheer een boek uit over hun ervaringen, vind ik altijd tof om te lezen ook!

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.