Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Wat is er nieuw op Netflix in januari?

  Netflix in januari

  Wat is er nieuw op Netflix in januari?

  Een nieuwe maand dus ook weer een heleboel nieuwe series op Netflix in januari. Daarom willen we toch een duidelijk overzicht  geven wat er allemaal nieuw is deze maand, hieronder vinden jullie een handige lijst met alle series die er deze maand nieuw op Netflix bijkomen. Of waar er een nieuw seizoen van begint. De series of films in deze lijst zijn allemaal Netflix Originals. Dus anderzijds zijn er zeker ook andere series die er deze maand nog bijkomen.

  1 januari

  Lovesick (seizoen3)

  Tijdens een zoektocht naar de ware liefde ontdekt Dylan dat hij chlamydia heeft. Dus samen met zijn vrienden Evie en Luke, brengt hij al zijn ex-partners op de hoogte. Waardoor hij zijn romantische misstappen herleeft. Bekijk hier de trailer.

  5 januari

  Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (seizoen2)

  Dankzij het toeval ontsluieren de excentrieke, amateuristische detective Dirk en zijn onwillige assistent Todd een ingewikkeldgevaarlijk en bovennatuurlijk mysterie. Bekijk hier de trailer.

  Rotten

  Deze documentaireserie duikt diep in het hart van de levensmiddelensector en onthult onsmakelijke feiten en geheime krachten die bepalen wat wij uiteindelijk eten. Bekijk hier de trailer. (Opgelet: niet voor gevoelige kijkers!)

  DEVILMAN crybaby

  Dit is een getekende serie gebaseerd op manga (Japanse tekenverhalen). Wanneer duivels opnieuw ontwaken en de mensen in chaos verkeren, raakt een gevoelige jongen door zijn mysterieuze vriend Ryo verwikkeld in een gruwelijke, ontaarde oorlog. Bekijk hier de trailer.

  12 januari 

  The Polka King

  Een leuke film omdat in deze film de top acteur Jack Black zit . De Poolse Jan Lewan is vastberaden om het te maken in Amerika en trekt zijn fans mee in een fraude. Deze comedy is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Bekijk hier de trailer.

  Tom Segura: Disgraceful

  Nieuwe komische en licht bittere show van Tom Segura. Wij vinden de stijl van deze comedian geweldig en kijken dan ook uit naar deze show! Toch een topper op Netflix in januari. Bekijk hier de trailer.

  16 januari

  Katt Williams: Great America

  Over deze comedyshow is nog niet veel bekend. Wat we wel weten is dat Katt Williams een geweldige stand-up comedian is die er hoogst waarschijnlijk een top voorstelling van gemaakt heeft. Daarom kijken wij hier toch naar uit. Bekijk hier de preview.

  19 januari

  Grace and Frankie (seizoen 4)

  De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden. Maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen toch ook een vriendschap te ontstaan. Bekijk hier de Trailer.

  23 januari

  Todd Glass: Act Happy

  Todd vertelt vol energie en in alle eerlijkheid over House Hunters, zijn hartaanval en hoe hij uit de schuur ontsnapte.  Hier was helaas geen trailer of preview van beschikbaar. Waardoor deze serie echter moeilijk te beoordelen is.

  26 januari 

  A Futile and Stupid Gesture

  Een leuke film die je zeker moet gezien hebben! Will Forte en Domhnall Gleeson zijn de hoofdrolspelers in deze film over het bewogen leven en de baanbrekende carrière van Doug Kenney, mede oprichter van National Lampoon. Bekijk hier de trailer.

  Dirty Money

  Deze documentaireserie gaat over de verhalen en schandalen in de zakenwereld. Een serie met ongeziene videobeelden en zaken waardoor er hier zeker nog over gepraat gaat worden. Ook hier was nog geen trailer beschikbaar. Waardoor deze serie toch moeilijk te beoordelen is.

  One Day at a Time

  In deze remake van de klassieke serie zorgt een recent alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon. Dit doet ze samen met haar ouderwetse moeder. Bekijk hier de Trailer.

  Netflix in januari

  Dit waren alle Netflix Originals voor de maand januari. Natuurlijk worden er nog meerdere series toegevoegd door Netflix, maar deze zijn geen originele Netflix-series en waren dus eerst ergens anders te zien. Hopelijk hebben jullie inspiratie uit deze lijst van Netflix in januari kunnen halen. Of misschien wil je nog eens een kijkje nemen bij wat er allemaal nieuw was in december.

  Indien jullie nog leuke series kennen, die we ook zeker eens moeten bekijken. Dan horen we dat graag! Aangezien wij toch niet alle series kunnen zien. Omdat wij veel reizen, dus laat het zeker weten als jij een aanrader hebt.

  Is er niets bij voor jou? Kijk dan ook zeker eens hier of er toch niets anders bij jou past. Want keuze genoeg. Volgende maand een nieuwe update zoals altijd over wat er aankomt op Netlfix. Daarnaast kan je ons ook volgen via Facebook.

   

  Comments

  • 3 januari 2018

   Oh Heerlijk: Grace & Frankie 😉
   Er zitten weer genoeg uren bankhangen voor mij in dit lijstje, Thnx 😉

   reply
  • 3 januari 2018

   Ik ben benieuwd naar Dirty Money. Ik vind dat soort documentaires altijd wel interessant.

   reply
  • 3 januari 2018

   Hier nog geen netflix, maar ik zag op on demand ook alweer leuke series en dan natuurlijk begint de Mol ook weer, genoeg te zien voorlopig 🙂

   reply
  • 3 januari 2018

   Bedankt voor het overzicht. Ik houd van Netflix, en lees daar graag over.

   reply
  • 3 januari 2018

   alleen grace & frankie ken ik uit dit lijstje en dat vond ik wel leuk om te kijken

   reply
  • 3 januari 2018

   Wat zitten er weer veel leuke tussen. Zijn zoveel films en series die ik nog wil zien.

   reply
  • 3 januari 2018

   Ben ik de enige zonder Netflix? Ik kijk heel weinig series, sowieso niet veel televisie trouwens.

   reply
  • 3 januari 2018

   Ik ga denk ik weer lekker opnieuw beginnen met Grace & Frankie! Echt een leuke serie, haha…

   reply
  • 4 januari 2018

   Rotten lijkt me heel interessant en confronterend om te zien, ik denk dat ik die ga kijken!

   reply
  • 4 januari 2018

   Ik ken ze allemaal niet! Erg he?! Wij wachten op the 100… In de tussentijd lekker Friends kijken haha!

   reply
  • 4 januari 2018

   Er zijn nog zoveel films en series die ik nog wil zien!! Snel een Netflix marathon houden 😉

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.