Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Nationale Parken in Amerika Crater Lake

  Kindle: De applicatie die lezen op reis makkelijk maakt!

  Kindle: De applicatie die lezen op reis makkelijk maakt!

  Kindle is de reader-applicatie van Amazon waar je E-Books kan op downloaden en nadien gemakkelijk kan lezen. Deze app bestaat ondertussen al 10 jaar en is de grootmacht onder de E-book-Readers. In Vlaanderen komt momenteel Bol.com wel opzetten met zijn KoboMaar dit is zeker nog niet hetzelfde. Al moet je bij Kindle wel iets meer moeite doen om een Nederlandstalige versie te vinden.

  Hoe werkt het?

  Het enige wat je voor deze applicatie nodig hebt is een Amazon account. Dit kan je dan ook zelf aanmaken via deze app. Wanneer je dit hebt kan je beginnen. Eerst vragen ze je wat voor genre je het liefst leest. Daarna krijg je een paar boeken te zien die bij deze genres passen, en daaruit moet jij dan de boeken kiezen die jij zou lezen. En dat is eigenlijk alles wat je moet doen om een account aan te maken.

  Kindle is gemakkelijk te gebruiken en ook een boek zoeken kan je gewoon via de zoekbalk. Wanneer je een boek vindt dat je aanspreekt maar je twijfelt nog, kan je een klein deel van dit boek al downloaden om te zien of dit iets voor jouw is. Wanneer dit zo is kan je (na betaling) het volledige boek downloaden. Dit boek komt dan in jouw bibliotheek en daar kan je het boek lezen wanneer je maar wil!

  Kindle Review
  Kindle Boek
  Kindle Tekst

  Onze mening

  Wijzelf houden vooral van de papieren boeken met een leuke cover. Maar als je reist is dit natuurlijk een extra gewicht en al zeker als je lang reist, kan je dat wel missen. En dan is deze applicatie zeker een goede oplossing. Wij lazen onlangs Oorsprong van Dan Brown, een boek van 543 bladzijden. En dan is het wel gemakkelijk dat je dit niet moet meesleuren in je bagage maar gewoon gemakkelijk kan lezen via deze app. Al moeten we wel toegeven dat je minder snel leest via Kindle en dat je ogen er ook iets sneller moe van worden. Nog een nadeel  van deze app is dat je wel goed moet gaan zoeken voor de Nederlandstalige boeken. Maar dat is een nadeel dat wij er graag bijnemen, want dit is gewoon een geweldige applicatie! Als reizende boekenliefhebber moet je deze app gewoon hebben! En Dan Brown is trouwens een fantastische schrijver om mee te starten!

  Kindle

  Dit was de Kindle applicatie, was deze nieuw voor jou? Of ben jij ook al zo een grote fan als ons? Dan horen we graag welke boeken jij al las via deze app.

  Ben je op zoek naar nog meer applicaties? Bekijk dan zeker eens de andere apps die wij al besproken hebben. Zelf nog een leuke app? Laat het ons dan zeker weten!

  Kindle review

  Comments

  • 22 januari 2018

   Ik kan niet meer zonder m’n e-reader op reis! Ik heb wel geen Kindle, maar een Sony. Maar, het system van e-books is ZOOOOOOOOOO makkelijk!

   reply
  • 22 januari 2018

   Dit lijkt me zo’n handige app! Ik sleep altijd superveel boeken mee naar vakantie, dus het is juist heel fijn om dan zo’n app te hebben. Al gaat wat mij betreft niks boven een echt boek!

   reply
  • 22 januari 2018

   heb er al veel over gehoord, lijkt me inderdaad best leuk als je veel op de baan bent!

   reply
  • 22 januari 2018

   Mega handig ja! Bedankt voor de tip

   reply
  • 22 januari 2018

   Bof. Niet zo gek van een e reader. Geef mij maar de papieren versie. Op reis natuurlijk… een ander paar mouwen.

   reply
  • 22 januari 2018

   Ik heb zelf een kobo ereader. Vind het zelf prettiger als Kindle. Zeker op reis is het ideaal want inderdaad geen gesjouw met zware boeken!

   reply
  • 22 januari 2018

   Aan de ene kant zit ik ook aan een e reader te denken maar vind echte boeken ook zo fijn om te lezen en wat veiliger meenemen naar het strand

   reply
  • stefaanvivant
   23 januari 2018

   Het enige dat ik op reis lees is de reisgids om te beslissen waar ik in de namiddag heen wil gaan 🙂

   reply
  • 23 januari 2018

   Dit klinkt heel goed! Maar ik heb een KOBO reader, kan ik daar met Kindle ook op?

   reply
  • 24 januari 2018

   Mijn jongste zusje heeft ook een Kindle. Zelf heb ik een Kobo ereader.

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.