Laatst mochten we logeren bij A-Stay en nu mogen we jullie dezelfde ervaring schenken. Wie heeft er nu geen nood aan een kleine getaway van de dagelijkse negativiteit? Win hier een hotelovernachting met uitgebreid ontbijt voor twee personen in hartje Antwerpen. De ideale plek om te genieten van twee dagen sightseeing, shoppen en deze mooie stad. Goed nieuws: de voucher is nog een hele tijd geldig dus dat is nadien eens zo hard genieten na een (mogelijke) lockdown. Meedoen kan tot en met 6 november. Waag hieronder je kans en win!

A-Stay

A-Stay is een fijn, nieuw concept in Antwerpen. Het modern ogende hotel ligt op honderd meter van het Centraal Station in Antwerpen. In het hotel staat alles in teken van technologie, functionaliteit en comfort. Inchecken kan je bijvoorbeeld zelfstandig, de deur van je kamer open je met een scan van je handpalm en je kan ook hun workspace gebruiken. Speels, eerlijk, flexibel en interactief. Dat zijn de kernwoorden waar A-Stay voor staat. Eerlijkheid in prijzen, maar ook eerlijkheid en duurzaamheid voor onze planeet. De optie om flexibel extra’s aan je kamer toe te voegen, is volgens ons ook een pluspunt. Daarnaast zijn de kamers huiselijk maar ook stijlvol ingericht.

Ligging

De ligging van het hotel kan haast niet beter. Op honderd meter van het centraal station in Antwerpen vind je A-Stay. Vlakbij alle hotspots in Antwerpen dus. Voor zakelijke meetings een echte aanrader. Maar ook als je zelf met de trein naar Antwerpen komt en de rest van de stad te voet ontdekt, is het de ideale uitvalsbasis.

Veiligheid

Omwille van de coronacrisis is het (momenteel) niet mogelijk om in restaurants zelf te dineren maar je hebt wel enorm veel verschillende opties voor meeneem-maaltijden. Die mag je in de lobby van het hotel of op je kamer nuttigen. Ontbijt wordt ook voorzien in plaats van een ontbijtbuffet. Er zijn markeringen op de vloer die de richting wijzen, je hebt overal handgel ter beschikking en mondmaskers zijn verplicht op de openbare plaatsen. Bij A-Stay ben je veilig.

Prijs

Als je meedoet met deze winactie kan je een overnachting in A-Stay te Antwerpen winnen voor twee personen. Daarbovenop geniet je van een heerlijk ontbijt op de dag van vertrek. Je overnacht in het hartje van Antwerpen vlakbij alle hotspots. Je kiest zelf -in overeenstemming met de accommodatie en op basis van beschikbaarheid- je overnachting. Dat kan zowel in de weekends als de week. Indien je gewonnen hebt, sturen wij jou de prijs op in de vorm van een voucher (bon).