Verhaal

Amazing Interiors is een documentaire-serie die binnen laat kijken in de opvallendste huizen overal ter wereld. Aan de binnenkant dan toch. Vaak zie je aan de buitenkant niet wat voor een uniek interieur deze huizen hebben. En als we uniek zeggen, dan is dit ook werkelijk one of a kind. Dit gaat van een bunker om te overleven tijdens rampen tot een woonboot tot één van de duurste man caves ter wereld. Inspiratie voor je eigen woonst zal je hier zeker kunnen op doen! Stuk voor stuk zijn het zorgvuldig uitgekozen interieurs en val je van de ene verbazing in de andere. Verwacht het onverwachte!

Afleveringen

Amazing Interiors telt één seizoen met 12 afleveringen. Elke aflevering duurt tussen de 20 en 30 minuten. Wij hopen stiekem op een tweede seizoen en hopen dat er nadien nog meer seizoenen volgen! We zullen zien.

Onze mening

Deze documentaire geeft een unieke inkijk in woonsten die je nog nooit eerder hebt gezien. Het is spectaculair om te zien en daarom vinden wij deze serie net zo leuk. Zeker als je van het ongewone houdt en zelf een beetje creatief of handig bent aangelegd, zouden we deze serie aanraden. Het is ook leuk om te zien hoe de architecten uit deze docu te werk gaan. Misschien krijg je er wel inspiratie door om zelf je huis opnieuw in te richten. Ons heeft de serie alvast aangezet om groots en anders te denken! Het enige nadeel… Na het bekijken van deze serie lijkt het wel alsof jouw huis erg saai en gewoon is. Dat “nadeel” moet je erbij nemen!

Trailer Amazing Interiors

 

Iets voor jou?

Kijk jij ook graag naar interieur-programma’s zoals Amazing Interiors? Of zoek je een heel ander soort serie? Wij vertellen je graag steeds onze eerlijke mening over series en films op Netflix.

Kan jij misschien nog series of films aanraden die we zeker moeten bekijken op Netflix? Laat het ons weten in de comments of op onze Facebook-pagina! We zijn benieuwd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.