Verhaal

Apartment 23 gaat over een jonge vrouw (June) die recent is verhuisd naar New York. Ze heeft het perfecte leven voor zichzelf in gedachten, maar dan loopt alles uiteraard mis. Ze verliest haar job, haar appartement en helaas ook haar verloofde. Tijdens haar zoektocht naar een nieuw appartement, komt ze terecht bij Chloe. Chloe is op zoek naar een nieuwe huisgenoot, en June wil dolgraag bij haar intrekken. Maar dan blijkt dat Chloe alleen June als huisgenoot wil om haar te kunnen bestelen en later weg te pesten. Dit is echter buiten June gerekend! June doet er alles aan om bevriend te raken met Chloe, maar dit is niet altijd even gemakkelijk. Chloe is excentriek en June is eerder braaf. Chloe en June verschillen als dag en nacht van elkaar en dat leidt tot bizarre maar humoristische situaties. Zullen deze tegenpolen ooit vriendinnen kunnen worden?

Apartment 23 review in het Nederlands

Afleveringen

Apartment 23 telt momenteel 2 seizoenen. Seizoen 1 telt 11 afleveringen en seizoen 2 telt 15 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 20 minuten wat maakt dat deze serie heel vlotjes kijkt. Er is gevaar voor bingewatchen!

Onze mening

Hoewel Apartment 23 soms grappige scènes bevat, is dit toch niet echt onze soort humor. De scènes zijn vaak overdreven en bizar. Er wordt gebruikt gemaakt van situatiehumor en cynisme. Ook zitten er vaak beledigingen in deze serie die als humor worden aanzien. We vinden de humor dan ook eerder flauw. Een andere serie met ongeveer dezelfde humor, is Girlboss. Deze twee series lijken erg op elkaar, toch vinden we Girlboss een stuk beter. De humor komt meer tot zijn recht en Girlboss vertelt een sterker verhaal. Daarom vinden we Apartment 23 niet echt een aanrader. Het is een luchtige serie die je eens kan bekijken als dit soort humor je aanspreekt, maar het behoort zeker niet tot onze favorieten.

Trailer

Apartment 23 iets voor jou?

Hou jij van series met dit soort humor? Dan kan je Apartment 23 hier meteen beginnen kijken. Laat ons weten wat je ervan vond!

Lijkt dit niets voor jou? Kijk dan eens bij de nieuwste series van januari voor meer inspiratie. Daar vind je zeker iets dat jou zal aanspreken! Laat in de comments weten wat jouw favoriete serie is. Voor meer updates kan je ons altijd volgen op Facebook.

12 reacties

  1. het thema klinkt heel leuk: uitersten die elkaar raken: ik kijk daar graag naar. Maar van goedkope humor hou ik helemaal niet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.