Verhaal Atypical

Atypical gaat over de autistische jongen Sam Gardner die van zijn therapeut een vriendin moet zoeken. Zijn moeder vindt dit echter niet zo’n goed idee, waardoor zij zelf ook volledig ontspoord. Gelukkig kan Sam rekenen op zijn therapeut, zijn zus en vooral zijn vader, waar hij voordien eigenlijk geen goede band mee had. Natuurlijk is het als autist niet gemakkelijk om een meisje in het middelbaar te versieren. En dat levert soms hilarische maar ook soms droevige beelden op. Zal het Sam lukken een vriendin te vinden ondanks andere problemen die er bij hem opspelen?

Afleveringen

Van Atypical zijn er momenteel 2 seizoenen van telkens 10 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 30 minuten. Wat er voor zorgt dat je deze serie zeer snel kan uitkijken. Deze serie wordt wel aangewezen als +13. Momenteel is er ook nog geen derde seizoen officieel bevestigd maar de geruchten gaan de ronde dat deze in de herfst van 2019 gereleased gaat worden.

Onze mening

Atypical is om te beginnen een grappige serie die je vooral een mooie kijk geeft op wat autisme is. En ondanks die ludieke aanpak heb je toch nog enkele serieuze scènes in de serie. Zoals bijvoorbeeld enkele afwijzingen van meisjes of zijn moeder die het verkeerde pad bewandeld. Maar deze serie is vooral zo goed omdat de acteerprestaties van Keir Gilchrist (Sam in de serie) uitstekend zijn. Hij speelt deze rol van een jongen met autisme echt heel goed. Soms zal het wat verder van de realiteit staan, maar dat maakt de serie dan weer interessant om naar te kijken. Het enige nadeel is misschien wel het begin van deze serie, dit kan nogal saai overkomen. Maar waneer je daardoor bent heb je er echt weer een leuke serie bij om te volgen. Wij kijken alvast uit naar seizoen 3!

Trailer Atypical

Atypical iets voor jou?

Is Atypical iets voor jou of toch maar niet? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina.

Ben je op zoek naar nog meer series en films? Kijk dan zeker eens in onze database en misschien zit er een leuke serie of film voor jou bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.