Backpacken voor dummies

Het boek Backpacken voor dummies is een boek dat je alles zal vertellen over backpakken. Maar echt alles. Van de voorbereiding van je reis tot het reizen zelf. Ook laat dit boek je zien tegen welke problemen je kan aanlopen als backpacker. En nog belangrijker, hoe je deze dan oplost. Andere thema’s die in het boek uitgebreid aan bod komen zijn vervoer, verblijf, budget en vooral veiligheid! En dit alles is in de typische “voor dummies”-stijl gegoten.

Onze mening

Backpacken voor dummies is gewoon een heel erg goed boek! Wij moeten toegeven dat wij vroeger altijd een beetje kinderachtig deden over de boeken van “Voor dummies”. Maar eerlijk toegegeven, dit zijn echt goede informatieve boeken. Ook al ben je geen “dummie” meer. Dit boek is niet anders. Het is heel goed opgebouwd met heel veel informatie dat er echt toe doet! Als je een vraag hebt over backpakken, dan biedt dit boek 99 procent zeker de oplossing. Voor de lay-out moet je dit boek niet kopen, want dit boek bevat enkel tekst… Veel tekst. Maar eerlijk gezegd hebben wij liever veelย  (nuttige) tekst en weinig afbeeldingen dan weinig, zinloze tekst en veel afbeeldingen. Kortom, als je wil gaan backpacken dan moet je dit boek zeker eens gelezen hebben.

Backpacken voor Dummies
Backpacken voor Dummies

Waar vind je dit boek?

Je vindt Backpacken voor dummies terug op de site van ‘voor dumies‘. Of je kan het boek altijd bestellen bij bol.com, daar betaal je dan rond de โ‚ฌ15 voor dit boek (let wel op dat je de 2de editie koopt). Het is zijn geld zeker waard als je ziet wat je ervoor in de plek krijgt!

Is dit boek toch niets voor jou? Kijk dan zeker eens tussen de andere boeken. En als ik jou dan toch een leuk boek mag aanbieden, dan moet je zeker het boek van lonely planet met reistips lezen. Het staat boordevol goede reistips!

Laat ons zeker weten of jij Backpakken voor dummies al kende en het ook zo goed vond. Of misschien heb jij een leuk alternatief boek over backpacken? Dan horen wij dat graag!

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.