Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


Best in travel 2018: review op onze reisblog

Best in Travel 2018 – Ideaal om inspiratie op te doen voor je volgende bestemming

Best in Travel 2018 – Ideaal om inspiratie op te doen voor je volgende bestemming

Wat?

Best in Travel 2018 is een nieuw boek van Lonely Planet. Het is een boek met de beste locaties in de wereld om naartoe te reizen volgens de staf, schrijvers en de online community van Lonely Planet. In dit boek vind je uitgebreide lijstjes met de 10 beste landen, regio’s en steden (waaronder ook รฉรฉn Belgische!) en een paar kortere lijstjes met dingen die je kan bezoeken of doen. Zo staat er bijvoorbeeld een lijst met de beste hotels om te verblijven. Je hoort het al, een boek vol inspiratie dat je laat wegdromen. Let wel op! Dit boek is volledig in het Engels.

Best in travel 2018: review op onze reisblog

Onze mening

Best in Travel 2018 is een leuk boek dat ons veel inspiratie heeft gegeven en onze bucketlist alleen maar groter heeft gemaakt. Dit boek is eigenlijk een soort reclameboek voor alle landen en plaatsen die hier in staan. Heel informatief is het niet. Maar dat stoort ons absoluut niet. De lay-out van dit boek is ook heel mooi gemaakt en past zo goed bij het imago van Lonely Planet. Een minpunt is wel dat dit boek volledig in het Engels is. Ons Engels is wel goed, maar het leest toch minder vlot. Wij zouden dit boek  kopen als cadeau voor iemand anders. Maar dus niet voor onszelf, omdat dit enkel een boek is met een beschrijving van veel mooie plaatsen maar weinig informatie geeft over deze specifieke plaatsen. Als je op zoek bent naar wat inspiratie voor nieuwe bestemmingen, is dit boek zeker geschikt! Al kan je natuurlijk ook wat reisblogs afgaan, dat bespaart zelfs geld!

Waar koop je Best in Travel 2018?

Best in Travel 2018 kan je natuurlijk kopen via de website van Lonely Planet maar ook via bol.com. Je kan natuurlijk ook altijd naar de boekenwinkel gaan, waar je dit boek ook vindt. De prijs van dit boek schommelt rond de โ‚ฌ15. Je kan ook de editie kopen van vorig jaar, deze is goedkoper en geeft je eigenlijk evenveel inspiratie!

Wat vind jij van dit boek? Laat het ons zeker weten in de comments! Heb je een ander boek dat je kan aanraden om inspiratie op te doen voor nieuwe bestemmingen? We horen het graag!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.