Wat?

Dit is een boek van Lonely Planet waar handige tips worden in gegeven omtrent ‘reizen’. De tips in dit boek helpen je om je reis beter, veiliger en ook wel goedkoper te maken. Dit kan gaan van op een voordelige manier vliegtickets kopen tot hoe jij het best je koffer maakt. Dit hebben ze gedaan in de vorm van 50 ultieme reis tips. Elke tip heeft één bladzijde met tekst en één bladzijde met een leuke illustratie. Achteraan het boek zitten er ook enkele tabellen en kaarten die je bij het reizen kunnen helpen.

Lonely Planet Review

Onze mening

Dit is een zeer leuk boek op een vermakelijke manier gebracht. Al is dit vooral een boek voor de beginnende reiziger of voor de reiziger die niet vaak reist. Voor iemand die al langer reist of heel vaak reist heeft dit boek niet veel te bieden omdat je deze tips dan zelf al zal toegepast hebben. De tips over het inpakken zijn dan weer wel handig voor ons en misschien ook wel voor u. Je leert er efficiënter je koffer mee te maken. Erg handig als je graag zo véél mogelijk mee neemt op reis, net als wij. Ook de bijlage met tabellen is handig en zeer nuttig! Vooral de lijst met stopcontacten per land en de fooientabel is echt bruikbaar. Wij raden dit boek zeker aan als je pas begint te reizen, anders is dit misschien zonde van je geld. Geld dat je beter besteedt aan een heerlijke cocktail op vakantie!

Waar vind je dit boek?

Je kan dit boek kopen via de site van Lonely Planet . Maar je vindt het boek ook terug in de meeste Standaard Boekenhandels. Ook in de A.S.Adventure vindt je dit boek terug. De prijs van dit boek kan een beetje verschillen van winkel tot winkel, maar je betaalt overal ongeveer iets rond de 10 euro.

Is dit boek niets voor jou? Kijk dan zeker eens hier of er geen ander boek interessant voor je kan zijn. Geen zin om geld uit te geven aan een boek? Dan hebben wij voor jou een aantal gratis tips die je hier bekijken kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.