Vandaag een lijstje met de 10 beste series voor samen te bekijken (volgens Netflix). Een tijdje geleden kwam Netflix met deze lijst naar buiten op basis van het aantal kijkers. De meeste series kenden wij al, maar toch waren er ook enkele series bij die wij nog niet kenden. Hieronder een overzicht. Laat ons zeker weten wat jij van deze lijst vindt!

1. Stranger Things

Een mysterieuze serie die gaat over een groep vrienden die op zoek gaat naar hun vermiste vriend Will. Deze is na een avond spelen op de terugrit naar huis verdwenen. Dat hij niet zomaar is verdwenen, is toch wel duidelijk. En wanneer er een meisje (Eleven) met bovennatuurlijke krachten opduikt, is het al snel duidelijk dat er meer aan de hand is. Stranger things is zeker een aanrader en zeker ook één van onze favorieten en hoort zeker thuis in dit lijstje met beste series. Bekijk hier de trailer.

2. 13 Reasons Why

Wanneer Hannah Baker zelfmoord pleegt is een hele school in rouw. Maar ze heeft natuurlijk niet zomaar zelfmoord gepleegd. Hiervoor heeft ze 13 redenen en deze redenen heeft ze op bandjes gezet. Deze bandjes komen in het bezit van elke persoon die verantwoordelijk is voor haar zelfmoord. Wij volgen in deze serie haar vriend Clay die raar maar waar ook op de bandjes staat. 13 Reasons why is een serie die heel aangrijpend is en je toch over heel wat zaken laat nadenken. Bekijk hier de trailer.

3. Star Trek Discovery

Ik denk niet dat we het concept van Star Trek nog echt moeten uitleggen. Alleen dan dat deze reeks van Star Trek zich afspeelt tussen de periode Star Trek: Enterprise en Star Trek: The Original Series. Wij vonden dit niet zo goed als de oudere afleveringen van Star Trek. Maar dat is voor iedereen anders natuurlijk! Bekijk hier de trailer.

4. Riverdale

Op ‘Riverdale High’ de school van het stadje Riverdale waar Betty, Archie, Jughead en nieuwkomer Veronica zitten. Hangt er een raar sfeertje na de dood van één van de leerlingen. De 3 vrienden voelen dat er iets mis is, en gaan dan ook op onderzoek uit. Riverdale is één van de beste series die er volgens ons zijn. Ook seizoen twee is zeker de moeite om te zien. Bekijk hier de trailer.

5. Gilmore Girls: A Year in the Life

Dit vervolg speelt bijna tien jaar na de finale van de oorspronkelijke serie en volgt Lorelai, Rory en  Emily Gilmore door vier seizoenen van grote veranderingen. Lorelai is een alleenstaande moeder die haar begaafde, studerende dochter Rory moet opvoeden. Die op haar beurt haar moeder op een gevatte manier van repliek dient. Bekijk hier de trailer.

6. Chef’s Table

Proef de gedurfde, nieuwe smaken van de wereld met chef-koks die de grenzen van het exclusieve verleggen en een rijke, culinaire traditie een nieuwe richting geven. Bekijk hier de trailer. 

7. Fuller House

Er staan weer heel wat Tanner-avonturen op stapel als DJ een huis deelt met haar zus Stephanie en vriendin Kimmy die helpt met de opvoeding van haar zonen.  Bekijk hier de trailer.

8. Trollenjagers

Dit is een animatieserie vooral voor gezinnen met kinderen. Als een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden. Bekijk hier de trailer.

9. A Series Of Unfortunate Events

De bijzondere Baudelaire-weeskinderen worden zwaar op de proef gesteld, onder meer door de slechte graaf Olaf, als ze oude familie geheimen proberen te ontrafelen. Dit is een heel leuke serie die heel mooi gemaakt is. Wij zijn fan! Bekijk hier de trailer.

10. De Hopeloze Heks

Als een onhandige heldin toevallig terechtkomt op een school voor heksen, beseft ze dat ze er misschien wel thuishoort. Gebaseerd op de populaire boeken ban Jill Murphy. Ook deze serie zit er vooral ook tussen voor kinderen. Bekijk hier de trailer.

Beste series voor samen te bekijken?

Wat zijn volgens jou de beste series voor samen te bekijken op Netflix? Laat het ons zeker weten in de comments of op Facebook!

Volgende week donderdag weer een nieuwe Netflix-lijst. Alvast tot dan!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.