Hier heb je de 7 beste Sun-Quotes volgens Roadtrippers of the Sun. Heerlijk toch, de zon. Wij kunnen er echt van genieten om een dagje lekker niets te doen en in de zon te liggen. De zon isย  ook een bron van energie, net zoals deze quotes energie zullen geven. Deze quotes werkenย inspirerend en doen je dromen naar zonnige bestemmingen. Daarom krijg je hier een overzicht van onze top 7 Sun-Quotes. Stuk voor stuk quotes die meer licht en kleur in ons leven brengen, net zoals de zon dat doet.

1. I find my happiness where the sun shines.

beste Sun-Quotes Happines

2. The sun is a daily reminder that we too can rise again from darkness. That we too can shine our own light.

beste Sun-Quotes rise again

3. Turn your face towards the sun and the shadows will fall behind you.

De beste sun-quotes

4. Live by the sun, love by the moon.

De beste sun-quotes

5. Laughter is the sun that drives winter from the human face.

De beste sun-quotes die je ooit zal zien.

6. Never stop chasing the sun.

De beste sun-quotes

7. Live in the sunshine, swim in the sea, drink the wild air.

De 7 beste sun-quotes

Deย beste Sun-Quotes?

Dit was onze top 7 Sun-Quotes. We vinden ze stuk voor stuk inspirerend maar kunnen ons erg sterk vinden in de eerste quote: I find my happiness where the sun shines. Roadtrippers of the Sun zoekt dan ook zonnige plekjes op omdat we ons daar het gelukkigst voelen. Jij ook?

Laat ons ook zeker weten wat jou happy place is en welke quote jouw favoriet is. En misschien komt hij dan wel in onze volgende lijst met de beste Sun-Quotes! Krijg je ook niet genoeg van deze leuke quotes? Kijk hier voor meer inspiratie. Of je kan een kijkje nemen op onze Pinterest pagina. Waar je een leukeย verzameling van de beste quotes terugvindt. Leuk Toch?

Binnen 2 weken meer quotes op maandag! Hopelijk tot dan!

31 reacties

  1. Lekker, hoor. Zo midden in de winter kan iedereen best wat meer zon gebruiken, zowel van binnen als van buiten.

  2. Geweldige quotes! Vooral “Turn your face towards the sun and the shadows will fall behind you.” vind ik een hele goede. Die ga ik onthouden ๐Ÿ™‚

  3. Ik ben het helemaal met je eens! De zon maakt me helemaal happy! Wij hebben dan ook een camper gekocht en rijden daarmee richting zuiden binnenkort, joepie!

    X Lazy Bird

  4. Super dat we je hebben weten te inspireren! Wij kijken er zo hard naar uit om terug met onze snoet in de zon te liggen. Laat het voorjaar maar snel passeren ๐Ÿ˜‰

  5. Vandaag gelukkig een heerlijk zonnetje hier, ben er ook wel echt aan toe zeg! Het zal wel niet voor niets Blue Monday zijn binnenkort. Laat maar komen dat voorjaar (en anders kijk ik gewoon af en toe hier tussen de zonnige quotes voor wat zonneschijn)!

  6. Ah nee nu maak je me verdrietig…ik mis de zon namelijk echt ๐Ÿ™ Volgens mij zijn sommige mensen gewoon niet gemaakt voor kou en daar ben ik eentje van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.