Een nieuw jaar staat voor de deur. Het ideale moment om goedkoop en voordelig je reis te boeken voor het komende jaar. En om jullie wat inspiratie te geven, hebben  we een lijstje gemaakt met onze favoriete bestemmingen die je in 2019 kan bezoeken. Veel plezier met onze favoriete bestemmingen voor  2019!

Onze favoriete bestemmingen voor 2019

Sayulita (Mexico)

De mooiste locatie dat wij dit jaar zagen, en zeker aanraden, is Sayulita. Het is het meest gezellige plekje aan de kust in Mexico dat wij kennen. En dan vooral door de rustige niet-toeristische vibe die je daar nog kan terugvinden. Een rust die je nergens anders zal terugvinden, en al zeker niet aan zo een mooie kustlijn. Een kustlijn die bij zonsondergang alleen maar mooier en magischer wordt. Een romantische bestemming zonder twijfel! Ook een daguitstap naar het bekende Puerto Vallarta zit bij de mogelijkheden. Meer over deze bestemming lees je hier.

San Diego (USA)

Hoewel wij niet de allergrootste fan zijn van de grote steden in Amerika, springt San Diego er voor ons toch uit. En nochtans staat deze stad vaak in de schaduw van het beroemde Los Angeles. En dat is eigenlijk heel spijtig en onterecht want deze stad heeft zoveel te bieden. Zo heb je er de beste dierentuin ter wereld, een gezellig stadscentrum, een gigantisch groot en mooi park en vele sporten in reusachtige stadions die je kan bekijken. Ook de sfeer die er hier hangt is gewoonweg leuk en de mensen zijn er vriendelijk. Meer over deze bestemming lees je hier.

Marrakesh (Marokko)

Hoewel Marrakesh wel wat druk is en er geen echte rust te vinden is (buiten in de riads), is deze bestemming toch echt een aanrader. Want indrukwekkende en prachtige gebouwen vindt je hier haast achter elke hoek. Ook is het een goede manier om eens in contact te komen met een heel andere cultuur zonder dat je er duizenden euro’s voor moet tegen aan gooien.  Deze hoorde er voor onze favoriete bestemmingen voor 2019 dus zeker bij. Meer over deze bestemming lees je hier.

Jouw favoriete bestemmingen voor 2019?

Wat zijn jouw aanraders of favoriete bestemmingen voor 2019? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze facebookpagina. Want ook wij kunnen wel wat inspiratie gebruiken.

Ben je op zoek naar tips om je reis in 2019 te boeken? Kijk dan zeker bij al onze reistips

Of bekijk onze goede voornemens voor het nieuwe jaar

Weet je niet waar te overnachten op je vakantie? Bekijk dan hier zeker eens de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.