Bestemmingen

Wij  van Roadtrippers of the Sun reizen de hele wereld rond. In deze reizen doen we zoveel ervaring op en die ervaring willen we graag met jullie delen. Ook geven we  jullie graag tips en inspiratie voor jullie volgende reis. Daarom vind je hieronder een kaart met onze bestemmingen onderverdeelt per continent. Zodat het voor jullie ook overzichtelijk blijft. Veel Plezier!

AFRICA ASIA EUROPE NORTHAMERICA OCEANIA SOUTHAMERICA

Afrika

Afrika is bij veel mensen één van de bestemmingen die je kan terugvinden op hun bucketlist. En ook bij ons is dat het geval. Maar dat ik ook normaal, alleen al als je naar de ongerepte natuur kijkt die je er kan terugvinden. Vooral landen Als Kenia, Zuid-Afrika en Namibië spreken ons enorm aan. Al is Afrika meer dan alleen natuur. Je kan er ook een prachtige cultuur en geschiedenis terugvinden. Zoals in Egypte of Marokko. Dat Afrika prijzig is maar een klein nadeel als je ziet wat je er voor in de plaats krijgt. Al is dat natuurlijk ook wel belangrijk. Let ook altijd goed op welke inentingen je nodig hebt en vergeet vooral ook je malariapillen niet. Al is dit in het noorden van Afrika minder nodig.

Europa

Het continent waar onze roots liggen… Europa. Een leuk continent waar je veel verschillende culturen hebt. Heel veel verschillende talen en ook een verschillend klimaat.  Het klimaat in Europa kan gaan van subtropisch warm tot een poolklimaat. Veel verschil dus in toch een niet zo groot continent. Wijzelf zijn toch meer fan van de warmere landen zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal maar ook Kroatië kan ons zeker bekoren. Maar daarnaast  vinden we de schoonheid van bijvoorbeeld Noorwegen, Zweden, Finland en Oostenrijk zeker ook de moeite waard om eens te bezoeken. En dit continent heeft nog zo veel meer te bieden. Kortom hier ben je even zoet.

Noord-Amerika

Noord-Amerika is misschien wel één van onze favoriete bestemmingen in de hele wereld. En dan vooral Mexico, waar wij toch ons hart verloren hebben. De cultuur en natuur die je daar terug vindt, past het beste bij ons. Al denk je natuurlijk bij Noord-Amerika vooral aan Canada en de USA. Wat ook terecht is, want ook deze twee landen zijn prachtig en vooral ook door hun natuur en toegankelijkheid. Want ja voor roadtrippers zoals ons zijn deze twee landen gewoon een droom. Verder heb je ook nog Costa Rica, Cuba, Jamaica en nog vele ander bestemmingen in dit continent dat meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken.

Enkele Foto’s van onze bestemmingen

  • Mooi uitzicht op het water. Verblijf

Volg ons op onze bestemmingen

Ben je benieuwd waar we nu zitten of wil je ons dagelijks volgen? Dan kan dit via Facebook en Instagram.

Instagram bestemmingen
Facebook Bestemmingen