Bohemian Gypsy Stijl

No comments

Wat fijn dat jullie op deze pagina terecht zijn gekomen. Ik zou jullie graag verder kennis laten maken met mijn kledingstijl. Ik geef je ook tips om jouw kledingstijl te combineren met accessoires die daarbij passen en je outfit helemaal af maken.

DSC_0602.JPG

Je stijl bepalen

Je eigen stijl vinden, is meestal een proces van jaren. We hebben allemaal foute periodes gekend en dat is oké. Deze tijd is nu over want je bent op zoek naar een volwassen, maar toch unieke uitstraling die perfect bij je persoonlijkheid past. Niet zo simpel. Laat ik mij vertellen hoe ik tot mijn eigen stijl gekomen ben. Vroeger droeg ik al graag jurken, lange rokken, opvallende sieraden, sandaaltjes,… Op Pinterest pinde ik dan ook vaak deze look. Meer en meer ging kwamen daar ook ‘floshkes‘, zoals ik ze graag noem, parels, wijde rokken, bloezen en allerlei kleurrijke kledingstukken bij. Dit soort stijl had een naam, namelijk de ‘bohemian‘ of ‘gypsy‘ stijl. Ik voelde me er helemaal thuis in.

Accessoires

Door accessoires toe te voegen aan mijn outfit, werd mijn look een geheel. Hou je van kleur? Kies dan ook voor kleurrijke juwelen. Of laat kleur terugkomen in je handtas. Ben je eerder een type dat van symmetrie houdt? Kies dan voor strakke lijnen en laat dit ook zien in moderne, strakke of figuurvormige accessoires. Accessoires zijn net zo belangrijk als je kledij, kies ze daarom zorgvuldig uit. Wanneer je gaat winkelen, denk dan altijd eerst na of het kledingstuk of accessoire dat je wil kopen past bij je gehele look. Een goede vraag die je je best stelt is: Is dit stuk iets dat bijdraagt aan mijn gehele look?

Persoonlijkheid

De ‘bohemian’ of ‘gypsy’ stijl paste ook perfect bij mijn persoonlijkheid. Ikzelf ben ook een beetje ongetemd, dromerig, een natuurliefhebber, een free spirit. Deze stijl bracht me ook dichter bij wat ik zou gaan doen: namelijk verre reizen maken. Het is een fijn gevoel als je stijl bij je persoonlijkheid past, anders is er gewoon iets fout. Ik wil met mijn uiterlijke look uitstralen wie ik ook vanbinnen ben. Het plaatje klopte opeens.

Voor meer stijltips, klik hier.
Heb je nog vragen voor mij? Stel ze gerust in de comments! Andere tips om je eigen stijl te vinden, mag je ook steeds delen. Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen!

 

 

 

 

Geef een reactie