Verhaal

Wellicht ken je het wereldberoemde verhaal van Breakfast at Tiffany’s wel. Misschien heb je deze film al gezien of heb je het originele boek gelezen? Voor degenen die het niet kennen, leggen we het verhaal nog eens kort uit. Breakfast at Tiffany’s vertelt het verhaal van Holly, een New Yorkse ambitieuze vrouw, die gefascineerd raakt door een schrijver die in hetzelfde gebouw als haar komt wonen. De twee worden uiteraard verliefd maar niet alles verloopt zoals Holly het wil, want haar verleden komt ongepast naar boven. Het enige wat Holly echter wil, is het geluk vinden.

Onze mening

Breakfast at Tiffany’s is een klassieker die iedereen gezien zou moeten hebben. Toch minstens de vrouwelijke helft van de bevolking, aangezien deze klassieker zoveel stijl en glamour uit een vervlogen tijd brengt. Een film uit de jaren ’60 met de glamour en iconen uit de jaren ’50, het is eens iets anders dan een Amerikaanse film anno 2018. Het verhaal is ook intrigerend. Holly, het hoofdpersonage, is enorm boeiend, apart en aanstekelijk. Niet alleen het verhaal is prachtig, maar ook de acteurs. Audrey Hepburn is een fenomeen en ze is dan ook adembenemend in de rol van Holly. Indien je fan bent van de serie Gossip Girl, of geïnteresseerd bent in het mooie New York, is deze film zonder twijfel iets voor jou!

Trailer Breakfast at Tiffany’s

Ken jij deze film?

Ken jij deze film al? En heb je ‘m ook al gezien? Laat het weten via de comments of op onze Facebook-pagina.

Hou je niet van oude films? Kijk eens in het lijstje van de beste series op Netflix die wij een tijdje geleden maakten om een nieuwe serie of film te vinden die bij je past!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.