Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


Bütgenbach uitzicht

Ontdek de mooie streek rond Bütgenbach in België

Ontdek de mooie streek rond Bütgenbach in België

Na het tragische voorval in Bütgenbach dat deze week in het nieuws kwam, komt deze wondermooie streek in België negatief in beeld. Dat is spijtig want Bütgenbach is een prachtige locatie in eigen land! Wij gingen er ook vorige week naartoe (enkele dagen voor het ongeval) en dat zag er zo uit!

Ligging

Bütgenbach ligt in de provincie Luik in Duitstalig België. Het is een prachtige plek dichtbij Malmedy. Voor ons, vanuit de provincie Antwerpen, was dit twee uurtjes rijden. Je vindt hier dus zowel veel groen als leuke steden vlakbij. Voor ons is dat een win-winsituatie. Voor wandelaars of fietsers die ook van lokale winkels en lekker eten houden, is dit het paradijs. Meer info over wandel- en fietsroutes vind je op de website van Bütgenbach.

Rust

Voor mensen die op zoek zijn naar rust, is dit de ideale plek om even te genieten. Het is een -nog vrij onbekend- plekje binnen België dat zo veel te bieden heeft. Je waant je hier zelfs in een ander land! Dit komt natuurlijk mede door de verschillende andere talen die ze hier spreken, voornamelijk Duits en Frans. En de uitzichten die je hier hebt, zijn zeker niet de alledaagse Belgische uitzichten die wij kennen. De moeite om te ontdekken!

Verblijf in Bütgenbach

Bütgenbach telt verschillende mooie hotels, maar wij waren echt onder de indruk van Beverly Weekend met zicht op het meer. Met een jacuzzi op de kamer en een indoor-zwembad met sauna en infraroodcabine, kom je in dit complex echt tot rust. Verder is er een groot speelparadijs voor kinderen en een fitness, pool- en pingpongtafel. Je kan hier dus zeker een aantal dagen verblijven en op vakantie gaan in eigen land!

En jij?

Ga jij graag op reis dichtbij huis? Of ga je liever verder weg? Kijk dan eens bij onze reisblog. Hier vertellen we je eerlijk onze ervaringen bij verre reizen.

Wil je graag concrete reistips voor je volgende vakantie? Of ben je nog op zoek naar een nieuwe droombestemming? We helpen je graag een stukje op weg. Veel lees- en reisplezier!

Bütgenbach het meer
Bütgenbach uitzicht

Comments

  • 30 juli 2018

    Ik houd erg van rust dus wat dat betreft lijkt me dit een leuke plek om naar toe te gaan!

    reply
  • 30 juli 2018

    Ik heb nog nooit van deze plaats gehoord. Het trekt me ook nog niet zo. Misschien later.

    reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.