Wat?

De Capitool Reisgids Mexico is dus zoals de naam doet vermoeden een reisgids over Mexico. Momenteel zijn wij zelf in Mexico en dit boek heeft ons mee geholpen onze reis te plannen. Dus dan is een vermelding op onze reisblog zeker op zijn plaats. Deze reisgids is dan ook mรฉรฉr dan een gids met enkel adresjes en een korte uitleg. Hier wordt informatie uitgebreid uitgelegd. Ook alles van geschiedenis komt aan bod, van de Maya’s tot de architectuur in dit wondermooie land. Maar ook het klimaat en de cultuur komen stevig aan bod. Dit boek bevat elke toeristische streek in Mexico, wat handig is als je het hele land wil zien. Op het einde van dit boek vind je ook nog een paar praktische tips die zeker van pas kunnen komen.

Capitool reisgids Mexico boek

Onze mening

De Capitool Reisgids Mexico was een heel handig en leuk boek om mee te werken. We hebben er dan ook niet alleen veel aan gehad met onze planning, maar we hebben er ook veel van bijgeleerd. Het boek is een gigantische bron van informatie. Ook de lay-out van dit boek is mooi gemaakt, met leuke afbeeldingen en nog leukere tekeningen. Dit boek bevat ook een hele reeks adressen met bars. Weet wel dat deze adressen die in dit boek staan, meestal heel druk bezocht zijn (toeristisch!). Dus je moet niet alles van dit boek volgen natuurlijk. Soms is het ook leuk om zelf een leuke bar te vinden of te ontdekken. Maar voor de rest kan dit boek je zeker helpen bij je planning.

Waar koop je de Capitool Reisgids Mexico?

De Capitool Reisgids Mexico vind je voor โ‚ฌ19,95 in de Standaard Boekhandel, Fnac of bij A.S Adventure. Maar ook op Bol.com. Wij kochten ons boek in de lokale boekenwinkel, omdat wij graag een boek eerst doorbladeren voor we het kopen. Zo kan je zien of het boek jou echt aanspreekt of het handig werkt. Dat is voor iedereen anders. Let ook op dat je een nieuwe versie koopt, want een land is steeds in verandering dus de informatie hierover ook!

Je kan onze reisavonturen doorheen Mexico natuurlijk ook gebruiken voor het plannen van je reis. Dus neem zeker een kijkje op onze reisblog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.