Caravan decoreren

De volgende stap in ons plan, de caravan decoreren. voorbije dagen waren uitputtend, om eerlijk te zijn. We hebben beiden een vaste job en daarna zijn we enkel bezig met onze caravan te verbouwen. Vrije tijd is er amper. Natuurlijk is het fijn om samen te werken aan deze verbouwingen, maar het vraagt wel wat van je lichaam. Onderschat het niet.

Vandaag kregen we wel een enorme energieboost. Het zonnetje scheen en we hadden er ongelooflijk veel zin om een paar muren te decoreren met wat zomerse details. We kozen samen voor 2 hoofdkleuren in onze caravan: wit en lichtblauw. Lichtblauw geeft de caravan een nette look. Het is ook een unisex kleur die wij beiden heel mooi vinden. En toch ook nog voor genoeg ligt en ruimte zal zorgen. Wat toch heel belangrijk is voor ons.

We vonden het perfecte behangpapier om één muur mee te bekleden. Deze muur wordt de eyecatcher van ons ‘huisje’. Daarnaast hebben we ook al prachtige kussens gekocht voor onze zithoek. Het behangpapier kochten we bij hubo voor een kleine €20 wat toch goed meevalt. De kussens waren iets duurder (€15 per stuk), maar ze waren het zeker waard!

We laten jullie nog even in spanning om het resultaat te zien. Tot snel!

Ons volgen

Je kan onze droom en al onze plannen natuurlijk volgen op onze reisblog. Waar je al onze recente verhalen kan lezen. Wil jij liever zien hoe we onze caravan verder verbouwen? Dan kan je dat in de categorie Ons Verblijf‘.  Maar je kan ons ook natuurlijk volgen via Facebook. Waar je alle recente berichten zal zien passeren.

Wat vind jij van onze caravan? Of heb jij nog leuke tips die wij in onze caravan kunnen gebruiken? Dan horen we die graag. Want iedereen zijn mening is meer dan welkom! En al zeker als het over onze caravan gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.