Verhaal Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina gaat over de half heks half mens Sabrina die voor haar zestiende verjaardag moet kiezen tussen het mensenleven of het heksenleven. Het enige nadeel is dat ze bij dat laatste ook haar vrienden zou moeten laten vallen en dat is iets wat haar toch serieus doet twijfelen. Ondanks de druk die opgevoerd word door de donkere kant. Zal ze kiezen voor het heksenleven of voor haar vrienden? Of vindt ze een ander oplossing?

Onze theorie tussen Sabrina en Riverdale

Chilling Adventures of Sabrina is niet alleen van de makers van Riverdale, maar de deze serie speelt zich ook af in Greendale, een stad die je naast Riverdale kan vinden. Al is dat nog niet de grootste band tussen de twee series. Als je terug gaat in de tijd en naar de oude verhalen, dan zie je in de boeken over Archie (hoofdrol in Riverdale) in de jaren ’70 dat Sabrina een onderdeel is van zijn verhaal. En het is pas vanaf de jaren ’90 dat Sabrina een apart verhaal werd. Volgens ons dus aanwijzingen genoeg dat deze series elkaar wel eens gaan kruisen. Zeker omdat er nu in Riverdale een heel ander verhaal aan het opduiken is, dat toch wat aan toverij doet denken. Toverij aan de rand van Riverdale. En laat daar nu juist Greendale liggen. Een vage grens tussen Sabrina en RiverdaleToeval bestaat volgens ons niet.

Eerdere kruising tussen de series

En eigenlijk is er al een serieuze aanwijzing in de serie zelf geweest. Zo duikt in Chilling Adventures of Sabrina ene Ben Button op. Dat zegt jou misschien niets. Maar als je beide series al een beetje volgt dan zie je dat diezelfde Ben Button in Riverdale om het leven komt bij het gevaarlijke spel Griffins en Gargoyles. Er is dus al een eerdere kruising van de twee series geweest. Nu is de vraag alleen of het hier bij blijft… Als je het ons vraagt, is dit nog maar een begin.

Wat denk jij?

Wat denk jij van onze theorie? Denk jij dat Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale iets met elkaar te maken hebben en dat ze samen gaan komen? Laat het ons zeker weten in de comments en op Facebook.

Volg je deze series niet? Kijk dan zeker eens in onze database of er niks voor jou bij zit dat jou wel interesseert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.