Contact

Als je met ons contact wil opnemen, dan ben je hier aan het juiste adres. Misschien heb je een vraag over een artikel of heb je een leuk idee voor onze blog. Dan mag je dat altijd hier vragen. Maar Ook als je vragen hebt over een bestemming die we nog niet beschreven hebben. En dan zoeken wij voor jou een oplossing. Waarom? Omdat we willen dat jij een leuke en aangename vakantie hebt. Verder ben je hier voor samenwerkingen ook op de goede plek. Het enige wat je moet doen is dit formuliert invullen.

Contactformulier

Contact

Moest deze contact ruimte niet groot genoeg zijn? Of wil je een bestand meesturen? Dan kan je ons ook op andere manieren bereiken. Je kan dat via een mailtje naar ons e-mailadres roadtrippersofthesun@outlook.com te sturen. Je kan ons natuurlijk ook via Facebook of Instagram bereiken. Telefonisch kan je ons enkel bereiken na eerder contact via het bovenstaande formulier.

Mediakit

Heb je interesse in een samenwerking. Maar zie je toch liever eerst onze mediakit?  Dat is natuurlijk geen probleem en wij sturen deze dan ook graag naar jou op.  Al kan je ook op onze wie zijn wij pagina een kijkje nemen. Waar je al veel informatie zal vinden.

Klachten

Natuurlijk kan het ook zijn dat je klachten hebt over een artikel. Omdat we misschien iets schrijven waar jij het niet mee eens bent. Of dat we toch iets vergeten zijn aan ons bericht toe te voegen. Dan mag je ons altijd contact met ons opnemen. Zolang dit op een vriendelijke en toffe manier gebeurt zullen wij zo snel mogelijk de klacht nakijken. En indien nodig de fout recht te zetten.

 

Social media

Je kan natuurlijk altijd contact opnemen  via onze social media. Hier heb je ook altijd een grote kans op een snel antwoord.