Contact

Als je met ons contact wil opnemen, dan ben je hier aan het juiste adres. Misschien heb je een vraag over een artikel of heb je een leuk idee voor onze blog. Dan mag je dat altijd hier vragen. Ook als je vragen hebt over een bestemming die we nog niet beschreven hebben. Wij zoeken graag mee met jou naar een oplossing. Waarom? Omdat we willen dat jij een leuke en aangename vakantie hebt. Verder ben je hier voor samenwerkingen ook op de goede plek. Het enige wat je moet doen is onderstaand formulier invullen.

Contactformulier

Contact

Moest deze contact ruimte niet groot genoeg zijn of wil je een bestand meesturen? Dan kan je ons ook op andere manieren bereiken. Je kan een mailtje sturen naar e-mailadres: roadtrippersofthesun@outlook.com Je kan ons natuurlijk ook via Facebook of Instagram bereiken. Telefonisch kan je ons enkel bereiken na eerder contact via het bovenstaande formulier.

Mediakit

Heb je interesse in een samenwerking, maar zie je toch liever eerst onze mediakit? Wij sturen deze graag naar jou op via mail. Je kan ook op onze wie zijn wij-pagina een kijkje nemen. Hier zal je ook veel informatie terugvinden.

Klachten

Natuurlijk kan het ook zijn dat je opmerkingen of klachten hebt over een artikel omdat we misschien iets schrijven waar jij het niet mee eens bent. Dan mag je zeker contact met ons opnemen. Wij zullen de klacht zo snel mogelijk bekijken.

Social media

Je kan natuurlijk altijd contact opnemen  via onze social media. Hier heb je ook altijd een grote kans op een snel antwoord.