Verhaal Dark Tourist

Dark Tourist is een documentaire waarbij David op reis vertrekt naar landen waar er bizarre fenomenen plaats vinden. Hij wil graag te weten komen wat sommige mensen drijft om zogezegd naar de ‘donkere kant’ van het toerisme te zoeken op reis. Deze donkere kant is vaak gruwelijk en heeft vaak te maken met de dood. David gaat in elke aflevering naar een ander werelddeelย en zoekt de meest gevaarlijke, bizarre of opmerkelijke dingen op. Iets wat wij als ‘gewone toerist’ vaak niet weten of zien. David gaat bijvoorbeeld naar Medellรญn, de gevaarlijkste stad van Colombia, om er in de voetsporen van Pablo Escobar te treden. Hij gaat zelfs met de rechterhand van Escobar, die ook vele moorden op zijn geweten heeft, op pad doorheen de stad. Verder reist David naar Mexico om exorcisme te ervaren, gaat hij naar Europa om WO2 te ensceneren en gaat hij naar een voodoofestival in Afrika. En zo zijn er nog tal van andere bizarre plekken in de wereld die hij opzoekt.

Afleveringen

Er is momenteel maar 1 seizoen van Dark Tourist met 8 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 40 minuten. Wij hopen alvast op een tweede soortgelijk seizoen!

Onze mening

Wij vinden Dark Tourist een echte aanrader voor al wie van reizen houdt! Deze documentaire is niet alledaags en geeft je een rijkdom aan nieuwe informatie over een land. Wij vonden het leuk om achteraf de duistere kant van Mexico te zien in de eerste aflevering van deze serie. Het is ongewoon om te zien hoeveel kanten een land heeft. De ‘donkere kant’ vanop afstand leren kennen is dan ook bijzonder om te zien. Elke aflevering is interessant en is totaal verschillend. Je komt niet alleen bizarre dingen te weten maar ook veel over de cultuur van een land. Het is een serie die we iedereen kunnen aanraden, en zeker mensen die van het ongewone houden.

Trailer Dark Tourist

Wat vinden jullie?

Lijkt de serie Dark Tourist iets voor jou? Of is het net een beetje te veel buiten je comfortzone? Laat het weten via de comments of op onze facebook-pagina.

Ben je op zoek naar een andere serie? Kijk eens in onze database voor alle series en films met een review! Veel kijkplezier!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.