Vandaag geven we de 10 beste horror films volgens Netflix. Zelf kijken we niet zo heel veel horror films. Maar af en toe een beetje griezelen kan wel leuk zijn. Nu heeft Netflix een lijst weergegeven met hun beste horror films. Hieronder krijg je de lijst. Ken jij ze allemaal en vind je deze lijst correct? Of heb je nog aanvullingen?

The human centipde 2: Full Sequence

Dit is een Britse horror film uit 2011. De inspiratie voor de film kwam van een grap die Tom Six vaak maakte tegenover vrienden. Volgens hem zouden pedofielen gestraft moeten worden door hun mond dicht te naaien aan de anus van een dikke vieze vrachtwagenchauffeur. Hij bedacht later dat dit wel eens bruikbaar materiaal zou kunnen zijn voor een horror film en dat is er dus ook van gekomen. Hou je klaar voor een gruwelijke horror film! Bekijk hier de trailer.

Raw

De plot volgt het eerste jaar van een vegetariër op haar nieuwe school. Wanneer ze tijdens een ritueel op deze school gruwelijk gedwongen wordt rauw vlees te eten, ontwikkelt ze een raar verlangen naar vlees. Bekijk hier de trailer.

Piranha

Wanneer een aardbeving de bodem van Lake Victoria openscheurt, ontstaat er een bloedbad als er hele scholen vleesetende piranha’s vrijkomen uit hun grot onder water. Bij deze film moet je wel tegen bloed kunnen. Bekijk hier de trailer.

Carnage Park

Deze film is ergens gesitueerd in de jaren 70. Na een mislukte bankoverval vluchten de twee bankovervallers naar het Carnage Park. Hoe ze daar geraken is een mysterie. Carnage Park is een afgelegen stuk wildernis waar een psychotische ex-militaire sluipschutter woont. De overvallers hadden gewenst dat ze nooit naar hier gevlucht waren. Bekijk hier de trailer.

Mexico Barbaro

Dit is een horror film met de geschiedenis van Mexico. Denk aan maya’s, zombies, geesten, trollen en demonen. Alle donkere legendes van Mexico zitten dus in deze film. Wij zitten momenteel in Mexico en weten niet of we deze film hier nu durven zien. Want de trailer belooft een enge vertoning. Bekijk hier de trailer.

Cabin Fever

Deze horror film wordt door Netflix misschien wel de beste horror film genoemd. Vijf vrienden gaan op vakantie naar de bossen waar zei een huisje hebben gehuurd. Wanneer deze 5 vrienden een rare man die hun lastig valt verminken, zorgt deze man voor een vleesetend virus waar iedereen mee besmet geraakt. Zal iedereen of überhaupt iemand dit overleven? Bekijk hier de trailer.

Jeruzalem

Dat deze film in de lijst staat, begrijpen wijzelf niet echt. Wij vonden deze film echter slaapverwekkend. Twee Amerikanen trekken naar Jeruzalem. Wanneer ze daar aankomen begint er echter een gruwelijk verhaal af te spelen met duistere geheimen. Bekijk hier de trailer.

The Conjuring

Onze absolute favoriet in de lijst met beste horror films, is deze. Paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren geven een lezing over hun werk voor een volle zaal. Tijdens deze voorstelling laten ze beeldmateriaal zien van een zaak die ze hebben gedaan met de bezeten pop Annabelle. Dit verhaal is echter gruwelijk en eng. Niet voor gevoelige kijkers die niet veel horror gewend zijn. Bekijk hier de trailer.

The Void

Politieagent Daniel Carter komt op een verlaten weg een mysterieus persoon tegen die mank loopt en onder het bloed zit. Daarom brengt Carter hem naar een afgelegen ziekenhuis. Daniel ontdekt echter dat er iets raar aan de hand is met de patiënten en het personeel van het ziekenhuis. Zij transformeren in iets onmenselijk. Bekijk hier de trailer.

Teeth

De laatste film in deze lijst is meer een komedie-horror waar je soms ook wel eens kunt mee lachen. Wanneer Tobey het meisje Dwan probeert te verkrachten gebeurt er iets vreselijks. Zijn penis is namelijk geamputeerd na het penetreren. Dwan vlucht daarop naar huis en ontdekt dat haar geslachtsdeel verschilt tegenover andere vrouwen. Natuurlijk gaat ze op zoek naar een uitleg voor dit gruwelijke tafereel. Voor de mannen onder ons… dit is echte horror! Bekijk hier de trailer.

Wat vind jij deze beste horror films?

Wat vind jij van deze lijst met beste horror films? Wij vonden de meeste van de deze films terecht in deze lijst staan. Maar we misten er toch een paar goede. En jullie? Laat het ons weten in de comments.

Niet zo’n fan van horror? Kijk dan zeker eens bij onze ander Netflixseries of er niks bij zit wat je leuk vindt. Of je kan ons volgen op Facebook of Instagram.

De 10 beste horror films volgens Netflix

 

4 reacties

  1. Mexico Barbare…ook als mama van een roadtripper 🙂 wil ik die liever nu niet zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.