We hebben al eerder een lijstje gegeven met de 10 beste serie volgens Netflix. En daar konden we ons voor een groot deel wel in vinden, maar niet helemaal. En daarom hebben we nu een lijstje gemaakt met de beste series op Netflix volgens onze mening. Laat ons gerust weten of je er mee akkoord gaat of niet. Veel plezier!

10 Strangers Things

Op nummer 10 staat bij ons Strangers Things. Dat deze serie in deze lijst staat is geen verrassing volgens ons, want deze serie is niet alleen bij ons geliefd maar bij veel andere kijkers ook. Het verhaal speelt zich af in het jaar 1983. Er in het stadje Hawkins een verdwijning van de 12 jarige Will Byers. Zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin gaan hem de nacht na zijn verdwijning zoeken. Die nacht vinden ze niet Will maar wel Eleven, een meisje van dezelfde leeftijd met magische krachten die niet kan praten. Bekijk hier de trailer.

9 Godless

Godless is een hele leuke westernserie waar er volgens ons te weinig van zijn gemaakt. Deze serie gaat terug naar het jaar 1884 waarin de grote crimineel Frank Griffin net een heel dorp heeft uitgemoord. Dit omdat hij op zoek is naar zijn geadopteerde zoon (Roy Goode) die hem zijn rug heeft toegekeerd. Bekijk hier de trailer.

8 Ozark

Je bent er voor of je bent er helemaal tegen. En wij zijn duidelijk voorstander van deze spannende serie. Deze serie kan soms wel donker over komen maar dat vinden wij wel leuk. Ozark gaat over de financiële adviseur Marty die geld wit wast voor een Mexicaans drugskartel. Nadat zijn zakenpartner dit kartel probeert op te lichten wordt deze vermoord. Marty en zijn gezin (Wendy, Jonah en Charlotte) moeten daarom verhuizen naar de Lake of the Ozarks. Zal het hun lukken om hier uit de handen te blijven van het drugskartel? Bekijk hier de trailer.

7 Riverdale

Ook deze serie behoort tot de bekendere en populaire series en ook hier kunnen we dat zeker begrijpen. Wij zijn vooral fan van seizoen 1, maar dat is niet bij iedereen hetzelfde. Op Riverdale High, de school van het stadje Riverdale waar Betty, Archie, Jughead en nieuwkomer Veronica zitten, hangt er een raar sfeertje na de dood van één van de leerlingen. De 3 vrienden voelen dat er iets mis is en gaan op onderzoek uit. Bekijk hier de trailer.

6 13 Reasons Why

Wanneer Hannah Baker zelfmoord pleegt, is een hele school in rouw. Maar ze heeft natuurlijk niet zomaar zelfmoord gepleegd. Hiervoor heeft ze 13 redenen en deze redenen heeft ze op bandjes gezet. Deze bandjes komen in het bezit van elke persoon die verantwoordelijk is voor haar zelfmoord. Wij volgen in deze serie haar vriend Clay die, raar maar waar, ook op de bandjes staat. 13 Reasons Why is een serie die heel aangrijpend is en je toch over heel wat zaken laat nadenken. Bekijk hier de trailer.

5 Girlboss

Girlboss is een bijzondere Netflix-serie die draait om Sophia die het wil maken in het leven. Het is een hilarische, soms pijnlijk herkenbare serie waar volop in gevloekt wordt. Niet meteen de typische serie voor vrouwen die je in gedachten hebt. Maar wel heel bijzonder en erg leuk om naar te kijken! Bekijk hier de trailer.

4 The 100

Als we met vrienden over Netflix praten, hebben ze het vaak over The 100 en dat kunnen we goed begrijpen! Want dit is echt een top-serie die echt niet in deze lijst mag ontbreken. Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde heeft verwoest, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is. Bekijk hier de trailer.

3 Narcos

Bij deze serie twijfelden we of we Narcos niet op nummer één moesten zetten. We hebben hem dan uiteindelijk op plaats drie uit dit lijstje gezet, omdat de volgende twee series nog beter zijn. Maar laat ons duidelijk zijn, Narcos is een topper van formaat! Het is een serie die gebaseerd is op het leven van Pablo Escobar. Hoe is hij van kleine boef uitgroeit tot de grootse crimineel die Colombia ooit kende? De serie gaat vooral over de jacht op hem door de DEA-agenten Javier Peña en Steve Murphy. Bekijk hier de trailer.

2 The OA

The OA gaat over een verdwenen meisje dat na 7 jaar terug opduikt. En of dat nog niet genoeg is, blijkt dat ze plotseling niet meer blind is. Wat er juist gebeurt is, blijft voor iedereen een mysterie. Buiten voor 5 mensen waar ze elke avond een stuk van haar verhaal vertelt. Een verhaal over uit de dood opstaan en andere dimensies. Dit is misschien niet de meest gekende serie maar wel een absolute topper! Bekijk hier de trailer.

1 Orange is the new black

En dan nu onze favoriet in onze lijst met de beste series op Netflix. En dat is een serie die bij vele kijkers op nummer 1 zal staan. Orange is the new black is een met een Emmy bekroonde serie van de maker van Weeds. Dit is het verhaal van een gegoede New Yorkse die in de vrouwengevangenis belandt door een misdaad uit haar verleden. Hier leert ze mensen kennen waar ze hele avonturen mee beleeft en waar ze plannen mee maakt. Zeker een aanrader om deze serie te bekijken! En je bent er ook wel even zoet mee, want deze serie telt ondertussen al 5 seizoenen. Bekijk hier de trailer.

De beste series op Netflix

Dit was onze lijst met de 10 beste series op Netflix volgens ons. Ben jij akkoord met deze lijst? Of ontbreken er volgens jou toch wel wat series? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina. Wij zijn benieuwd wat jij de beste series op Netflix vindt!

2 reacties

  1. Dag Gaetan. Heb je ons bericht gelezen? Het is onze mening van een top 10 Netflix-lijst. Natuurlijk kan die mening verschillen van de jouwe. Walking Dead vinden we ook leuk, maar deze behoort niet tot Netflix. Bates Motel zijn we ook aan het bekijken, maar behoorde (nog) niet tot onze favoriete series van Netflix. Misschien bij een volgend lijstje…

  2. Walking dead? The killing? Bates Motel? Under The Dome?…deze top10 is een farce!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.