Om een goed overzicht te krijgen in alle series en films op Netflix waar wij een review over geschreven hebben, zijn we een lijst gaan samenstellen met al deze series en films. In deze lijst vind je veel informatie terug over een serie of film op Netflix. Je kan zoeken naar het jaartal van de eerste aflevering, of het een film of serie is, binnen welk genre dit valt en elke serie of film krijgt van ons punten op 10. Deze scores zijn wel persoonlijk en gebaseerd op kwaliteit en verhaal. Dus deze kunnen voor iedereen anders zijn. Als laatste vind je ook een link terug naar de review die wij maakten over deze film of serie. Hopelijk kan je binnen deze lijst een leuke serie vinden die bij jou past. Alvast veel kijkplezier De Netflix-lijst

De Netflix-lijst

[table id=1 /]

Het ontstaan van ‘De Netflix-lijst’

Het ontstaan van de Netflix-lijst is vrij eenvoudig. Wij, Sigrid en Bryan, zijn reisbloggers die vaak lang onderweg zijn met het vliegtuig of de trein. Zo duurde onze vlucht naar Mexicoย  meer dan 9 uur. Om deze tijd te overbruggen, kijken wij Netflix. Wat heel gemakkelijk kan doordat je tegenwoordig thuis al series online kan downloaden en dan offline kan bekijken. Je hebt er geen wifi op het vliegtuig voor nodig. Ideaal voor ons dus!

En omdat we dit vaak doen, kunnen wij er ook iets over schrijven. Zo kunnen we anderen bepaalde informatie geven over series en films op Netflix. Omdat wij vonden dat er een slecht overzicht was onder de reviews over Netflix-series en -films, hebben wij deze in een lijst gezet. Zo was uiteindelijk de Netflix-lijst geboren. Een lijst die we graag up-to-date houden. Van zodra er een serie of film verwijderd wordt van het aanbod, zal je deze hier ook niet meer tegenkomen. Ook zal er gemiddeld elke week รฉรฉn nieuwe review bijkomen. De moeite waard om in het oog te houden.

Suggesties?

Leuke suggesties om de lijst aan te vullen zijn zeker welkom. Of vind jij dat er een serie dringend moet toegevoegd worden aan onze Netflix-lijst? Laat het ons dan zeker weten via onze contactpagina. Dan zullen we proberen deze serie te bekijken en toe te voegen aan de lijst. Wij zijn benieuwd naar jouw favoriete series en films op Netflix! Heb je zelf geen inspiratie meer? Dan kan je ook eens in onze categorie Netflix gaan kijken.ย  Misschien geeft dit inspiratie. Of misschien wil je wel onze reisverhalen op onze reisblog volgen, waar soms een link naar Netflix tussen zit. Zo bezochten wij onlangs de echte opnameset van de serie Bates Motel. Cool, toch?

Volg Ons

de netflixlijst