Er is een nieuwe maand begonnen, dus ook weer een nieuwe lijst met series en films op Netflix die deze maand te zien zullen zijn. December, een maand waar er traditioneel wel wat nieuwe series worden gereleased. En dat is dus ook dit jaar zeker het geval. Kom hier te weten wat er allemaal nieuw is in december op Netflix.

December op Netflix

1 december

Memories of the Alhambra

Jin-Woo heeft een bedrijf dat is gespecialiseerd in optische apparaten die zijn ontworpen om AR-technologie naar een hoger niveau te tillen. Hij reist naar Spanje op zoek naar Se-Ju, een geniale spelontwikkelaar van een baanbrekend AR-spel over middeleeuwse veldslagen in Alhambra. Deze game zal, indien gekoppeld aan de technologie van Jin-Woo, een fortuin opbrengen. Maar Se-Ju is verdwenen. Bekijk hier de trailer.

Watership Down

Gelegen in het idyllische landelijke landschap van Zuid-Engeland, volgt dit verhaal van avontuur, moed en overleving  een groep konijnen op hun vlucht voor de mens die zorgt dat ze alles kwijt zijn. Bekijk hier de trailer.

Sunderland ‘Til I Die

Deze achtdelige docuserie belicht de niet-aflatende passie die Sunderland-bewoners hebben voor hun geliefde voetbalclub, waarbij kijkers door de hoogtepunten en dieptepunten van SAFC’s 2017-18-seizoen in het kampioenschap na de degradatie van het voorgaande jaar gaan. Bekijk de trailer.

7 december

Dumplin’

Dumplin’ (Danielle Macdonald) is een tienerdochter van een voormalige schoonheidskoningin (Jennifer Aniston) die zich aanmeldt voor het spektakel van haar moeder als protest. Echter escaleert het wel wanneer andere deelnemers in haar voetstappen treden. Een revolutie komt in beweging in hun stad in Texas.

Nailed It Holiday

In deze kerstreeks over bakken gaan verschillende bakkers de strijd met elkaar aan voor 10 000 Dollar. Niet slecht volgens ons. Als je van koken en kunst houd is dit het ideale programma op Netflix in december. Want wat deze bakkers maken, kan je echt wel kunst noemen.

MOWGLI: LEGEND OF THE JUNGLE

Dit bekende verhaal gaat over een jongen die tussen twee werelden wordt geplaatst en  zijn lot aanvaardt en een legende wordt. Mowgli die  nooit echt thuishoorde in de wildernis van de jungle of in de geciviliseerde wereld van de mens. Zeer benieuwd naar deze versie.

NATALE A 5 STELLE

Kerstmis komt eraan. Een Italiaanse politieke delegatie, geleid door onze premier, is op een officieel bezoek aan Hongarije.Naast zijn politieke toezeggingen is de premier voornemens om in het geheim enkele happy hours te besteden in het gezelschap van een jong parlementslid dat met de delegatie reist.Alles lijkt goed te gaan totdat de twee geliefden zichzelf vinden met een mysterieus lijk in de suite van het luxe hotel waar ze verblijven.

Neo Yokio

Neo Yokio is een nieuwe animatieserie met de stemtalenten van Jaden Smith, Susan Sarandon, Jude Law, Tavi Gevinson, Jason Schwartzman en Desus & Mero, samen met Richard Ayoade, Ike Barinholtz, Steve Buscemi, Alexa Chung, Stephen Fry, Katy Mixon, Annet Mahendru, Kiernan Shipka, Willow Smith en Amandla Stenberg.

Pine Gap

In de topgeheime Amerikaans-Australische gezamenlijke verdedigingsfaciliteit Pine Gap verschijnen scheuren in de kritieke alliantie omdat spionnen samenwerken met en tegen elkaar.

The Ranch

De show volgt Colt’s (Kutcher) terug naar huis na een korte en mislukte semi-pro voetbalcarrière om het familiebedrijf met zijn vader Beau (Elliott) te runnen. Deze bekende serie is al aan zijn derde seizoen op Netflix bezig.

11 december

Vir Das: Losing It

Over deze comedy show is helaas nog niet veel geweten. Ook welke comedians er zullen in optreden zijn nog niet bekend.

12 december

Out of Many, One

De Verenigde Staten hebben de aankomende immigranten al lange tijd een belofte van kansen en veiligheid aangeboden – The American Dream. Momenteel staat de immigratie zelf echter voor een verdeeldheidsthema, nu er een tijd van diepe politieke, sociale en culturele scheidslijnen is.

14 december

Fuller House

In Fuller House staat de oudste dochter van de familie Tanner, DJ, centraal. DJ is ondertussen dierenarts. Ze is onlangs weduwe geworden en blijft achter met drie kinderen. Ze roept de hulp in van haar zus Stephanie, die ondertussen muzikante is geworden in navolging van haar oom Jesse. Ook haar oude buurmeisje Kimmy Gibbler, die zelf moeder is van een tienermeisje, komt te hulp

The Innocent Man

In een verhaal dat nationale aandacht kreeg met John Grisham’s best verkochte non-fictieboek, The Innocent Man: Murder and Injustice in a Small Town, richt de zesdelige documentaireserie The Innocent Man zich op twee moorden die het stadje Ada deden schudden , Oklahoma, in de jaren tachtig – en de controversiële reeks gebeurtenissen die daar op volgde.

ROMA

ROMA volgt  Cleo (Yalitza Aparicio), een jonge huishoudster van een gezin in de middenklasse buurt van Roma in Mexico City. Deze serie geeft je een levendig en emotioneel portret van huiselijk geweld en sociale hiërarchie te midden van politieke beroering in de jaren zeventig.

Travelers

Het derde seizoen van Travellers vindt Grant MacLaren en zijn team van hoog opgeleide medewerkers uit de toekomst tot het uiterste gedreven en behandelt thema’s als loyaliteit, vertrouwen, dood en de steeds groter wordende kracht van kunstmatige intelligentie.

16 december

Springsteen on Broadway

“Springsteen on Broadway” is een solo-akoestische uitvoering geschreven en uitgevoerd door Tony Award, Academy Award en 20-voudig Grammy Award-winnaar Bruce Springsteen. Gebaseerd op zijn wereldwijd best verkochte autobiografie ‘Born to Run’ is ‘Springsteen on Broadway’ een unieke avond met Bruce, zijn gitaar, een piano en zijn zeer persoonlijke verhalen.

18 december

Ellen DeGeneres: Relatable

Een komedie show waar we op Netflix in december echt naar uit kijken. Want deze bekende Amerikaanse heeft gewoon een hele goede humor die we in deze show zeker gaan terug zien.

21 december

Diablero

Het eeuwige gevecht tussen goed en kwaad tussen duivels en engelen in de kleurrijke straten van Mexico zal de deur openen naar een nooit eerder geziene fantasiewereld, waar alles kan gebeuren.  Ook een serie waar we naar uitkijken door onze liefde voor het prachtige Mexico.

3Below: Tales of Arcadia

Het verhaal van een tienermeisje, een Latino-jongen en een oude man die toevallig buitenaardse wezens zijn. Met hun thuisplaneet verscheurd door de burgeroorlog. Zal het ze lukken om zich aan te passen?

Bird Box

Wanneer een mysterieuze kracht de wereldbevolking bezig houd, is er maar één ding zeker. Als je het ziet, neem je je leven. Helaas is er over deze film verder nog niet veel gekend.

23 december

Watership Down

Gelegen in het idyllische landelijke landschap van Zuid-Engeland, volgt dit verhaal van avontuur, moed en overleving een groep konijnen op hun vlucht van het binnendringen van de mens en de zekere vernietiging van hun huis.  Een serie in december op Netflix waar we benieuwd naar zijn.

26 december

YOU

Wat zou je doen voor de liefde? Wanneer een briljante boekhandel manager paden kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Hij doet er dan ook alles aan om zo dicht mogelijk bij zijn geliefden te komen.

28 december

Selection Day

De veertienjarige Manju is voorbestemd voor grote carrière als prof cricket-speler. Er is maar één probleem, hij heeft een hekel aan cricket. Al vanaf jonge leeftijd bestuurd door zijn door cricket geobsedeerde vader. Niet gemakkelijk om dan te stoppen.

Wat ga jij kijken in december op Netflix?

Zo dit was de lijst met de nieuwe series in december op Netflix. Maar wat ga jij kijken deze maand? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina.

Toch opzoek naar iets anders? Kijk dan zeker eens bij onze lijst met beste series en films die wij al eerder bekeken.

Kijk hier wat er nieuw was in November.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.