Verhaal

Dirty Grandpa vertelt het verhaal tussen opa Dick Kelly (Robert De Niro) en kleinzoon Jason Kelly (Zac Efron) die beiden op het eerste zicht enorm verschillen. Jason is een ambitieuze advocaat en zijn opa een ex-militair. Na de dood van zijn vrouw, wil Dick de laatste jaren van zijn leven stevig vieren. Hij wil op reis gaan en genieten van het leven met alles erop en eraan. Hij sleurt zijn kleinzoon mee in dit knotsgekke avontuur van drank, feestjes en seks. Dit is niet wat Jason zich had voorgesteld van een reis met zijn opa, maar de twee lijken zich toch te vermaken en groeien dichter naar elkaar toe. Loopt hun avontuur slecht af of is dit de reis van hun leven?

Dirty Granpa Review

Onze mening

Hoewel Dirty Grandpa twee uitstekende acteurs heeft (Robert De Niro en Zac Efron), is het toch een enorm teleurstellende film. Het is werkelijk de zoveelste puberfilm die Zac Efron uitbrengt. We zijn dit typetje van hem gewoon geworden, maar voor ons is het nu wel wat saai aan het worden. Als je deze film kijkt om de spieren van Zac Efron te bewonderen, dan zit je wel goed. Verder zijn de scรจnes sterk overdreven en niet realistisch. Het is zo’n film waar wij constant bij denken “Hoe komen ze hier toch bij?”. Als je van luchtige comedy-films houdt waarbij je niet echt moet nadenken, dan kan deze wel amusant zijn. Maar verwacht er niet te veel van.

Trailer Dirty Grandpa

Heb jij ‘m al gezien?

Hij jij Dirty Grandpa al gezien? En wat vond je ervan? Laat het ons weten in de comments of op onze Facebook-pagina.

Zoek je een film of serie met iets meer inhoud? Kijk dan eens in onze database waar we onze favorieten bespreken maar ook de films en series die we minder vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.