Verhaal

Vandaag Dynasty is een Amerikaanse dramaserie omdat wij net aangekomen zijn in Amerika. Deze serie vertelt het verhaal van Fallon Carrington, een ambitieuze jonge en schatrijke vrouw die haar hele leven toewijdt aan het bedrijf van haar vader. Ze is gericht op een belangrijke functie binnen het bedrijf, maar wordt dan teleurgesteld. Blake Carrington, Fallon’s steenrijke vader en CEO van het bedrijf, geeft de functie waar Fallon op aasde af aan zijn nieuwe vlam Christal. En dat valt allesbehalve in goede aarde bij Fallon. Ze wil Christal uitschakelen en heeft daar heel erg veel voor over. Maar Christal vecht terug. Naarmate de serie vordert kom je meer te weten over Christal haar verleden en dat lijkt in het voordeel van Fallon te spelen. Wie wint er uiteindelijk de oorlog tussen Fallon en Christal? Aan wiens kant sta jij?

Dynasty review

Afleveringen

Dynasty telt voorlopig maar één seizoen met 9 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 45 minuten. Dat maakt dat deze serie vrij kort is en snel gekeken kan worden. We hopen stiekem op een tweede seizoen. Omdat deze serie de nieuwe Gossip Girl genoemd wordt, willen wij meer zien van deze personages en hun leven. We hopen dat deze serie niet beperkt blijft tot één seizoen.

Onze mening

Dynasty is een typische Amerikaanse, soms over-the-top, serie. Er zijn gebeurtenissen die je niet verwacht. Ze hebben duidelijk kosten noch moeite gespaard. Ook op het budget. De rijkdom van de familie Carrington wordt uitgebreid in beeld gebracht. En eerlijk is eerlijk, daar kijk je deze serie voor. Je maakt heel even deel uit van een wereld die je niet kent. Je mag ook voor één keer toeschouwer zijn in de hoogste klasse van onze maatschappij. En dat is heerlijk!

Ook de oorlog tussen Fallon en Christal is met momenten hilarisch. Qua acteerwerk vinden we vooral dat Christal, gespeeld door Nathalie Kelley, een pluim verdient. Verder moet je deze serie ook zien als je van vrouwenseries met een twist houdt. Het is een aanrader voor iedereen die smult van het leven van the rich and famous en voor wie van ingewikkelde intriges houdt. Wees gewaarschuwd: deze serie is er toch één om te bingewatchen!

Trailer Dynasty

En jij?

Heb jij Dynasty al bekeken? Of wil je deze serie graag bekijken? Dat kan hier. Laat ons weten wat je ervan vindt!

Lijkt deze dramaserie niets voor jou? Misschien vind je iets naar keuze in dit lijstje. Kijk je niet graag series? Dan hebben wij ook reviews van leuke boeken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.