Europa

Europa

Het continent waar onze roots liggen, Europa. Een leuk continent waar je toch veel verschillende culturen, heel veel verschillende talen en ook een verschillend klimaat hebt. Het klimaat in Europa kan gaan van subtropisch warm tot een poolklimaat. Veel verschil dus, in een relatief klein continent. Wijzelf verkiezen warmere landen zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal maar ook Kroatië kan ons zeker bekoren. Al vinden we de schoonheid van bijvoorbeeld Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Europa heeft heel wat te bieden. Hieronder zie je onze bezochte landen.

Enkele landen die wij bezochten

België

Met toch de hoofdstad van Europa en ons land van herkomst. Een leuk en interessant land om over te schrijven.  Het land waar we zijn opgegroeid, het land dat we zo goed kennen. Een klein land vergeleken met de meeste landen in de wereld, maar het heeft heel wat te bieden.Lees hier alles over de mooiste plekken van België.

Frankrijk

La douce France… Deze spreuk spreekt boekdelen. Frankrijk is zacht, zoet en rustig. En het is niet zomaar de favoriete reisbestemming van de Belgen. Want het kent zoveel mooie plekken en ze zijn allemaal even charmant. Iedereen kent wel één plek in dit land dat werkelijk je hart steelt.

Nederland

 Het volgend land in de categorie Europa. Nederland, ons buurland. Een land waar wij toch graag komen en waar we altijd vriendelijk ontvangen worden. Heel sociaal en lief. Ja hier voelen we ons ook thuis. Het klimaat verschilt ook niet veel met dat van ons. Wat dan voor ons weer een minpuntje is. Maar dat minpuntje weegt niet op tegen alle voordelen dat dit leuke land heeft!

Spanje

Spanje, een heel mooi land in Europa waar wij zeker fan van zijn! En niet alleen op het land maar ook de schitterende eilanden dat dit land te bieden heeft! Wij denken dan spontaan aan Menorca of Gran Canaria. Maar ook Tenerife of Mallorca. Omdat wij nu eenmaal houden van de zon. En die kan je daar natuurlijk vinden.

 

Volg Ons

Je kan onze verhalen en recente locatie  binnen Europa ook volgen via social media. Zoals bijvoorbeeld Facebook en Instagram.