Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Sigridofthesun in Maasmechelen

  België 🇧🇪

  Ons thuisland België kennen we door en door. Een groot land is het zeker niet maar dat maakt ons uniek. Toch vinden wij elk jaar nog enkele pareltjes waar we nog nooit geweest zijn. En deze pareltjes delen we hier graag met jullie. Wijzelf houden vooral van de zomer in België omdat dit de periode is van de festivals, gezellige barbecues en lange zomerdagen waar we in de avond kunnen genieten van heerlijke cocktail op ons terras.

  Leuke regio’s België

  Steden in België

  Wijzelf houden van de steden in België. En doordat België zo klein is moet je nooit lang rijden om van de ene stad naar de andere te gaan. Je kan zelfs de trein nemen. Wijzelf hebben niet echt een favoriete stad. Maar onze thuisstad Mechelen is voor ons wel charmant. Er zijn voldoende leuke winkels om te shoppen, enkele goede horecazaken en er is genoeg cultuur en vooral natuur aanwezig. Iets wat helaas niet meer in elke stad het geval is. Hieronder kan je een selectie vinden van onze favoriete steden in België.

  Festivals

  Dat België een festival-land is, is algemeen geweten. Bij onze reizen in het buitenland is Tommorowland vaak ook het enige wat ze weten over België. Al ons lekker eten niet meegerekend. Wijzelf houden dan ook van een goed en stevig festival. Onze reizen zijn ook rond de beste festivals in België gepland. Hieronder enkele festivals waar we al over geschreven hebben. Neem buiten deze twee kleppers zeker ook Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop in overweging om te bezoeken in België.

  Andere activiteiten in België

  Natuurlijk kan je in België ook een heleboel andere dingen doen. Zo laten wij ons wel eens graag verwennen in een wellness. Of ook een uitstap naar een museum of pretpark behoort ook tot de mogelijkheden. Een aantal aanraders van deze activiteiten kan je hieronder terugvinden.

  Reizen in Belgie
  Prachtige bossen
  Gratis reisgids België