Een staycation in België trekt ons meer dan ooit aan. Het goede weer in eigen land zit daar natuurlijk voor iets tussen. We hebben een stralende zomer gehad en daar gingen wij nog even langer van genieten door op familievakantie bij Sunparks te gaan.

Break in België

Onze gasten voor deze mini break in België waren verrast toen we ze vroegen voor een vakantie binnen onze landsgrenzen. Onze voorkeur gaat namelijk vooral uit naar het buitenland, maar om een aantal dagen tot rust te komen kiezen we vaker voor een vakantie dichter bij huis. Waarom ver weg op vakantie gaan als het ook dichter bij huis kan? Er zijn namelijk zo veel mooie plekjes in België om te ontdekken. Sunparks was dankzij de uitgebreide activiteiten en de ligging de ideale locatie voor een korte vakantie met de familie. Iedereen keek uit naar deze welverdiende vakantietijd.

Kempense Meren

Sunparks behoord tot de Center Parcs Group en telt drie parken in België. Eentje in de Haan, eentje in Oostduinkerke en een in Mol. Wij kozen voor die laatste aangezien de Kempense Meren in Mol een enorm mooie en rustgevende locatie is en ook het dichtste bij huis is voor ons. De groene omgeving geeft je een instant vakantiegevoel. En wij worden graag omringd door water. Dit is meteen de grote troef van de Kempense Meren. Verder valt er zo veel te beleven in de omgeving van het vakantiepark. De keuze was snel gemaakt. Al zijn de andere vakantieparken ook meer dan moeite waard.

Kempense meren suparks
Kempense meren

Activiteiten in Sunparks

Sunparks Kempense Meren is een rustgevend, amusant en interactief vakantiepark. Als er een reden is waarom we een vakantie bij Sunparks kunnen aanbevelen is het zonder twijfel omdat er veel activiteiten in en rondom het vakantiepark zijn. Op het domein zelf kan je uiteraard genieten van het subtropisch zwemparadijs met talrijke glij- en wildwaterbanen. Maar dat is niet het enige. Je kan er ook tennissen, bowlen, minigolven, waterfietsen en nog veel andere (sport)activiteiten beleven. In de omgeving van Mol kan je ook een daguitstap maken naar Bobbejaanland, het leukste attractiepark van België. Kortom, je kan je hier zeker een weekje bezig houden. Niets leuker dan een dag boordevol actie met vrienden of familie.

Nostalgie

Als kind gingen wij ooit al op vakantie naar Sunparks en toen we er nu arriveerden, werden we precies terug gekatapulteerd in de tijd. Aan het interieur was weinig veranderd, maar dat had zeker zijn charme. Een gevoel van nostalgie overspoelde ons. Spelletjesavonden en gezellige barbecues maakten het plaatje compleet. We genoten enorm van onze dagen met onze familie in complete rust en in een relaxte sfeer. Niets moet en alles mag. Wij hebben een erg fijne vakantie samen gehad. Hier deden we voor het eerst in lange tijd nog eens echt activiteiten samen. Toegegeven, zo’n momenten moeten we vaker inlassen.

Kortingscode voor Sunparks

Wil jij ook graag genieten van een verblijf bij Sunparks? Dan hebben wij een leuke korting voor jou! Met deze link krijg jij 25 euro extra korting op je volgend verblijf in Sunparks De Haan, Oostduinkerke of de Kempense Meren. Aan jou de keuze. Geniet ervan en laat ons zeker weten wat jij er van vond in de comments of op onze Facebookpagina.

Waterglijbaan Sunparks
Nostalgie in de sunparks
Inkomhal van het waterparadijs
De vogels van Sunparks
Zwemmen aan de Kempense meren
Minigolf in Sunparks
Huisjes in Sunparks
Gezellig aan de bbq
Eetkamer bij de Kempense meren
Slaapkamer op het vakantiepark

15 reacties

  1. Dicht bij huis zijn zoveel mooie bestemmingen te vinden, daar verkijken veel mensen zich denk ik op. De focus is zo op het buitenland gericht, maar dit ziet er prachtig uit!

  2. Ik ben er nooit geweest. Lijkt me leuk met kinderen, vooral door het mooie grote zwembad. Het weer moet wel een beetje meezitten, dat vind ik toch altijd een probleem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.