We mogen tijdens deze quarantaine door het coronavirus niet enkel klagen. We zijn namelijk gezegend met stralend weer de laatste dagen. Hoewel we niet echter het voorstel staan om tuincentra te openen, vinden we wel dat het mooie weer een tuinfeestje verdiend. Weliswaar zonder gasten. Met deze gadgets kan je de zomer in je tuin optimaal beleven, ook op je eentje of met je gezin. Je hoeft er ook helemaal niet voor naar een tuincentra (en zo de kans op besmetting oplopen) maar je vind deze gadgets allemaal online.

Gadgets voor tijdens de zomer

Lampionnen

Niets gezelliger dan ‘s avonds een drankje drinken in je tuin of op je terras. Hoe maak je dit ritueel nog gezellig? Door kleurrijke lampionnen omhoog te hangen natuurlijk! Deze lampionnen zijn budgetvriendelijk en stralen gezelligheid uit. Ideaal om je terras of tuin aantrekkelijker te maken.

gadgets voor tijdens de zomer lampionnen

Fakkels

Voor wie een duurzamer artikel zoekt om zijn tuin gezelliger en aantrekkelijker te maken, kiest beter voor deze tuinfakkels met veilige LED-verlichting. Ze zijn iets duurder in aankoop maar gaan dan ook een leven lang mee. En bovendien stralen ze klasse uit.

Cocktails

Onze favoriete drankjes op een zomers dag? Cocktails! Je hebt nu veel tijd om te experimenteren met smaken dus gebruik die tijd nuttig. Elke avond een andere cocktail? Check! Geniet er nog meer van met deze prachtige cocktailglazen. Zeker één van de onmisbare gadgets voor tijdens de zomer in je tuin.

Parasol

Niet iedereen houdt ervan om continu in de felle zon te zitten. Het is bovendien ook slecht voor je huid. Daarom kan iedereen een degelijke parasol gebruiken. Eentje die geen UV-stralen doorlaat en die stevig staat en liefst lange tijd mee gaat. De kantelbare zweefparasol is een van onze favorieten. Tip: investeer meteen in een degelijke parasol in plaats van de goedkoopste optie te nemen. Je zal dan op termijn minder vaak een nieuwe moeten kopen dus het bespaard je geld.

Parasol voor de zomer

Vloerkleed

Elk saai stukje terras maak je instant summer-proof met een vloerkleed met exotische print. Dit elegante buiten vloerkleed met palmboomtakken is stijlvol en zorgt meteen voor een vakantiegevoel bij je thuis. Maak er een gezellig hoekje van met rieten stoelen, bloemen en wat kaarsjes en je terras wordt een oase aan rust. Wat wil je nog meer? Zeker onze favoriete in deze lijst met Check! Geniet er nog meer van met deze prachtige cocktailglazen. Zeker één van onze favoriete gadgets van de lijst met de onmisbare gadgets voor tijdens de zomer in je tuin.

Beelden

Steeds meer mensen investeren in hun tuin en dezer dagen loont dat. Je tuin of terras is een toevluchtsoord waar je tot rust kan komen. Waar je even alleen kan zijn om te bezinnen of om een boek te lezen. Om die rust te creëren kan het helpen om een bepaald beeld te plaatsen in je tuin. Voor mensen die houden van meditatie kan dat een boeddhabeeld zijn of voor mensen die graag Ibiza-vibes creëren kan dat een kleurrijke flamingo zijn. Alles kan en mag zolang jij je er goed bij voelt!

gadgets voor tijdens de zomer beelden

Picknickmand

Niets leuker dan picknicken in het park. Maar we kunnen nu tijdelijk niet met z’n allen in het park gaan picknicken dus houden we deze activiteit gewoon bij ons thuis. Met een echte picknickmand gevuld met al je favoriete lekkernijen wordt dit vast het hoogtepunt van je quarantaine-week. Met een glaasje bubbels erbij en het zonnetje dat schijnt zal je even vergeten dat je in je eigen tuin bent. Het beste van al? Deze picknickmand kan morgen al geleverd worden! Ook na de quarantaine kan deze nog heel vaak van pas komen.

Planten en bloemen

We kunnen alleen maar beamen dat planten en bloemen deze dagen opfleuren. We begrijpen dat iedereen graag planten en bloemen wil aankopen om zijn tuin, terras of huis op te vullen. Maar we hebben geen begrip dat mensen daar hun leven en dat van anderen voor riskeren. Aanschuiven aan tuincentra binnenkort of naar de winkel gaan om enkel en alleen planten te kopen, vinden wij not done. Daarom raden we aan om eens te kijken bij de lokale handelaars in je buurt of zij geen planten en bloemen leveren aan huis. In verschillende steden en dorpen zijn deze initiatieven al volop aan de gang. Zo hebben wij ook bloemen gekocht en het is een veel veiligere manier van aankopen doen. Beperk a.u.b. je verplaatsingen en steun lokale handelaars en boeren door tijdelijk online bij hen te kopen.

Bloemen en planten in de zomer. Roze bloemen

Onmisbare gadgets voor tijdens de zomer

Hoe probeer jij deze dagen door te komen? Wat zijn jouw favoriete gadgets voor tijdens de zomer? Laat het ons weten in de comments. We kunnen elkaar misschien inspireren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.