Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  De 10 meest gebingewatchte series op Netflix van 2017

  gebingewatchte series

  De 10 meest gebingewatchte series op Netflix van 2017

  Vandaag een lijst met de meest gebingewatchte series op Netflix van 2017. Uitgegeven door Netflix zelf. Het is toch een wel verrassende lijst vinden wij zelf. Voor mensen die nog niet weten wat bingewatchen is… het woord betekent dat je veel afleveringen van één serie na elkaar ziet. Soms wel een heel seizoen op 1 dag. Hier heb je de lijst, alvast plezier er mee!

  1. American Vandal

  Een middelbare school wordt opgeschrikt door vandalisme. De verdachte zegt onschuldig te zijn en vindt een bondgenoot in een filmmaker. Een satirisch true crime-mysterie. De  nummer 1 van de lijst met meest gebingewatchte series hadden wij eerlijk gezegd  niet in deze lijst verwacht en al zeker niet op één. Bekijk hier de Trailer.

  2. Anne met een E

  Een dapper weeskind met grote dromen vindt een onverwachte thuis bij een ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer. Gebaseerd op ‘Anne van het groene Huis’. Bekijk hier de Trailer .

  3. Greenleaf

  Hoewel leden van de Greenleaf-familie een enorme kerk in Memphis runnen, zijn hun zaken en hun persoonlijke leven vergeven van hebzucht, overspel en andere zonden. Bekijk hier de Trailer.

  4. Wet Hot American Summer: Ten Years Later

  Tien jaar na een wilde zomer als jeugdleider komen de vrienden weer samen voor een weekend met hechtere vriendschappen, liefdesrelaties en huiveringwekkende avonturen. Bekijk hier de Trailer. 

  5. Marvel’s The Defenders

  Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron First gaan de strijd aan met gemeenschappelijke vijanden. Zeker wanneer New York wordt bedreigd door een duistere samenzwering. Bekijk hier de Trailer.  

  6. The Good Place

  Door een vergissing beland de egoïstische Eleanor Shellstrop na haar dood op de goede plaats. Ze wil er absoluut blijven dus ze beslist een beter persoon te worden. Onlangs een nieuw seizoen van begonnen. Bekijk hier de trailer.

  7. Jack Whitehall: Travels with My Father

  Jack Whitehall gaat een wereldreis maken. Maar dat doet hij natuurlijk niet alleen, want hij neemt zijn vader mee die helemaal niet houdt van reizen. Dit zorgt voor hilarische momenten in deze serie. Onlangs schreven wij al een review van deze serie en ook deze hadden we niet in deze lijst verwacht. Maar doordat de afleveringen maar een half uurtje duren, denken wij dat deze serie gemakkelijk te bingewatchen is. Bekijk hier de Trailer.

  8. Santa Clarita Diet

  Ze zijn gewone, getrouwde makelaars. Totdat zij een dramatische verandering doormaakt en beiden een weg vol dood en verderf inslaan. Op een goede manier. Bekijk hier de Trailer.

  9. Riverdale

  Wanneer er een moord gebeurd in het stadje Riverdale, is er een spanning te voelen over heel de stad en dan vooral op de school waar deze jongen zat. De leerlingen die zelf met problemen en geheimen worstelen gaan op zoek naar het antwoord. Deze serie waar we al een review over schreven hadden wij toch hoger verwacht in deze lijst. Bekijk hier de Trailer.

  10. Ingobernable

  De First Lady van Mexico is zelfverzekerd en idealistisch. Als ze echter het vertrouwen in haar man verliest, heeft ze al haar kracht in haar lijf nodig om de waarheid te achterhalen. bekijk hier de trailer.

  Gebingewatchte series?

  Vind jij deze lijst met de meest gebingewatchte series ook zo verrassend als ons? Laat het ons zeker weten! Of vertel ons welke series jij allemaal hebt gebingewatcht. Wil je het jaar goed beginnen met een nieuwe serie? Kijk dan zeker even welke nieuwe series er op Netflix in januari zijn bij gekomen.

   

  Comments

  • 11 januari 2018

   Ik hou van Riverdale!!

   reply
  • 11 januari 2018

   The Good Place verbaast me inderdaad wel. Zo leuk is die nou ook weer niet, en ook niet echt spannend.

   reply
  • 11 januari 2018

   de enige die ik hiervan ken is riverdale en die vond ik echt goed

   reply
  • 11 januari 2018

   Yes, guilty. Een heel seizoen Riverdale in een regenachtig weekend. Voel me weer een tiener, haha!

   reply
  • 11 januari 2018

   Ik ken ze echt allemaal. Wat zegt dat over mij, vraag ik me meteen af hahahaha. Ik vond Travels with my father echt geweldig en ben eigenlijk toch ook verbaasd een documentaire hier tussen te zien staan 😉

   reply
  • 11 januari 2018

   Riverdale en Greenleaf zijn ook een van mijn favoriete series van het moment. Toevallig ook laatst een artikel over geschreven:)

   reply
  • 11 januari 2018

   Wow! Is het vreemd dat ik geen enkele van deze gezien heb dit jaar? En heb nochtans VEEL uurtjes op netflix doorgebracht ..

   reply
  • 11 januari 2018

   Het verbaast me dat Dark en Stranger things er niet in staan! Ik in deze lijst heb ik niks gezien!

   reply
  • 12 januari 2018

   Ik ken er eigenlijk geen één van deze lijst. Oeps! Ik lees vooral veel goede verhalen over Riverdale, dus die zal ik eens onthouden!

   reply
  • 14 januari 2018

   Goh ik ken alleen nog maar nr. 6 en 7. Toevallig net begonnen met the Good Place (en ja, nu al bijna klaar met alle afleveringen)..

   reply
  • 14 januari 2018

   Ik beschouw mezelf als een fikse serie-kijker (ik ondertitel ook veel series) en ik ken hiervan ook een aantal niet. Grappig.

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.