Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  De bijzondere en humoristische Netflix-serie: Girlboss

  Girlboss Review

  De bijzondere en humoristische Netflix-serie: Girlboss

  Girlboss is een bijzondere Netflix-serie die draait om Sophia die het wil maken in het leven. Het is een hilarische, soms pijnlijk herkenbare serie waar volop in gevloekt wordt. Niet meteen de typische serie voor vrouwen die je in gedachten hebt. Maar wel heel bijzonder en erg leuk om naar te kijken!

  Girlboss review

   

  Verhaal

  Girlboss vertelt het verhaal van Sophia, een twintiger, die het lastig heeft met zichzelf te ontplooien. Ze weet wat ze wil, maar het lukt haar niet om haar dromen waar te maken. Ze is onervaren en probeert maar wat. Herkenbaar? Zeker weten! Het is een verhaal dat draait om vriendschap, liefde en zaken doen. Alles vanuit Sophia haar standpunt. Ze is zeker niet de gemakkelijkste, maar je leert haar als persoon kennen en appreciëren. Je leeft met haar mee en wil dat ze haar dromen waar maakt.

  Trailer Girlboss

  Afleveringen

  Elke aflevering duurt ongeveer 30 minuten en volgt onrechtstreeks op de andere. Onrechtstreeks omdat elke aflevering soms een verhaal op zichzelf is. Zo is er soms een aflevering als flashback of vanuit een ander zijn standpunt. Dit komt soms een beetje raar over, maar eens je doorhebt hoe de serie werkt, is het fijn om naar te kijken en begrijp je de serie ook beter. Kay Cannon, de maker, heeft echt moeite gedaan om eens een ander soort vrouwen-serie te maken. Eentje waar volgens ons meer waarheid en echtheid achter schuilt dan in de meeste (vrouwen-)series. Momenteel is er maar 1 seizoen van Girlboss dat 13 afleveringen telt. Een vervolg hoeft niet, aangezien het een gesloten einde heeft, maar toch wil je gewoon meer van dit soort series. Dus hopelijk maken ze binnenkort een gelijkaardige serie of krijgt deze serie nog een leuk vervolg!

  Onze mening

  Girlboss is een heel bijzondere serie. Het verhaal gaat niet puur om het zakelijke aspect van Sophia’s leven. Het gaat om meer dan dat. Het gaat om hechte vriendschappen, vooroordelen, liefdesverdriet, familie, geld en gezondheid. En dit alles overgoten in een humoristisch jasje. Het is zeker een serie die ik iedere vrouw kan aanraden. Je zal zoveel herkennen en dat maakt de serie net zo leuk! Het is tevens fijn om te zien dat niet alles vanzelf gaat als je iets wil opstarten. Het gaat met vallen en opstaan, met zuchten en weer doorgaan. Je moet niet alles zo serieus nemen en je kans wagen in het leven. Dat is wat wij vooral onthouden.

   

  Heb je zin om Girlboss meteen te bekijken? Dat kan hier! Kijk je liever een ander soort serie? Dan moet je hier eens kijken. Veel kijkplezier!

  Comments

  • 4 januari 2018

   Direct gekeken toen hij op netflix kwam. Hij is indd erg vreemd en apart einde maar w weer leuk om door te kijken

   reply
  • 5 januari 2018

   Ik heb geen Netflix, maar als ik dit zo lees, denk ik wel dat dit echt iets voor mij zou zijn!

   reply
  • 5 januari 2018

   Naar aanleiding van jouw review krijg ik er wel meer interesse in! Ik had er van gehoord, maar nog niet gekeken.

   reply
  • 5 januari 2018

   Oh ik heb dat boek gelezen, wist niet dat er een serie van was, thanks!!

   reply
  • 5 januari 2018

   De trailer, in aanvulling op jouw goede review, ziet er aantrekkelijk uit! Ik ben benieuwd hoe die in het echt is en wat ik van de flashbacks vind. Overigens ben ik blij dat er steeds meer films en boeken komen met sterke vrouwen in de hoofdrol. Eindelijk goede rolmodellen voor de kleine meisjes die nu opgroeien! …..met uitzondering van dat vloeken dan 😉

   reply
  • 5 januari 2018

   Ik had het boek gelezen dus was heel benieuwd naar de serie. Ik vond het zeker geslaagd. Nu wachten op seizoen 2.

   reply
  • 5 januari 2018

   Ik kende deze serie nog niet! Klinkt wel erg interessant ik kijk nu the 100. Ook erg spannend

   reply
  • 5 januari 2018

   Heb hem ook gezien maar vond hem een beetje tegenvallen. Maar soms ook wel weer grappig en herkenbaar dus heb de serie wel helemaal gekeken.

   reply
  • 6 januari 2018

   Ook ik heb geen Netflix, soms twijfel ik er weleens om dat te nemen maar ik weet uit eigen ervaring ook dat ik na een paar afleveringen bij een serie weer afhaak…

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.