Giveaway - Overnachting + ontbijtbuffet in een kasteel

Nu de horeca weer op volle toeren draait mogen we eindelijk nog eens een fijne giveaway organiseren! Dit keer geven we een overnachting met ontbijtbuffet voor twee personen weg. En dit is niet zomaar een overnachting. Je overnacht in een kasteel! Namelijk Château du Lac aan het meer van Genval, niet ver van Brussel.

Giveaway

De prijs die je kan winnen bij deze giveaway is een overnachting voor twee personen in een ruime kamer bij Martin’s Château du Lac. De kamers zijn voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, een zithoek, flatscreen en badkamer met (bubbel)bad of douche. Er is ook een koffiezet en minibar (tegen betaling) aanwezig.

Daarbovenop geniet je ‘s ochtends van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met zicht op het water. Deze prijs is dus perfect voor een (romantisch) weekendje weg met je geliefde of vriend(in).

Overnachting + ontbijtbuffet
Hotel

Château du Lac

Château du Lac is een prachtig, luxueus hotel van de Martin’s Hotels-keten. Zij staan garant voor kwaliteit en comfort. Je kan in dit kasteel logeren met de nodige luxe en ontspanning. Zo is er een uitgebreide fitness en wellness (best op voorhand reserveren) te vinden, een fancy bar, à la carte restaurant en verschillende meeting ruimtes.

De omgeving is zowaar nog mooier dan het hotel zelf. Het meer van Genval is één van de rustigste omgevingen rondom Brussel. Je ervaart hier een instant vakantiegevoel. Het hotel biedt ook fietsen aan dus je kan hier genieten van een fijne fiets- of wandeltocht rond het water of een uitstap maken naar Brussel natuurlijk.

Overnachting + ontbijtbuffet
Château du Lac

Voorwaarden

Om mee te doen aan deze giveaway moet je minstens 18 jaar zijn en het wedstrijdformulier onderaan correct invullen. Indien je gegevens niet kloppen, kunnen wij je helaas ook niet contacteren bij winst. Kijk dus zeker na of je gegevens correct ingevuld zijn.

Goed om te weten: je kan maar éénmaal meedoen per persoon. Indien je gewonnen hebt is de datum overeen te komen met het hotel op basis van beschikbaarheid.

Deze giveaway loopt van 9 oktober 2021 tot en met 15 oktober 2021. De winnaar wordt op 16 oktober bekend gemaakt en mag een mailtje van ons verwachten. Hou dus je mailbox in de gaten!

Wedstrijdformulier