Verhaal

GLOW is een komisch drama dat zich afspeelt in Los Angeles. Het lukt Ruth Wilders maar niet om haar leven op orde te krijgen. Ze vindt geen werk, wordt bestolen door kinderen en om alles nog wat erger te maken duikt ze ook nog in het bed met de man van haar beste vriendin die net een baby heeft gekregen. Ruth die werk zoekt als actrice  komt op een dag bij een advertentie voor auditie’s voor een worstelfilm. En ondanks dat zij niet kan worstelen, wordt ze toch aangenomen, al is ze geen uitzondering. Want niemand van de aangenomen vrouwen kan echter worstelen. Er is dus nog veel oefening en training nodig, en dat is zo ongeveer waar deze serie over gaat. Met als enige pittig detail dat haar beste vriendin die ze bedrogen heeft, haar tegenspeelster wordt. Wat dus voor veel onaangename confrontaties leidt. Zal het Ruth lukken om haar leven terug op orde te krijgen door het worstelen? En komt er überhaupt wel een mooie worstelfilm?

GLOW - het hele team

Afleveringen

Momenteel zijn er 2 seizoenen van GLOW/ Of er een derde komt is ondertussen nog niet gekend. Elk seizoen telt 10 afleveringen en elke aflevering heeft een duur van gemiddeld 35 minuten. Wat er voor zorgt dat deze serie gemakkelijk en snel is uitgekeken.

Onze mening

Hoewel GLOW wordt gepresenteerd als een komisch drama, is de drama en ook de humor soms ver te zoeken. Eerlijk gezegd brengt deze serie weinig emotie bij ons los. Misschien is het niet onze soort humor maar wij denken dat het vooral komt door de serie zelf. Het is fake gebracht, heeft weinig echte verhalen en wel wat scènes die er soms over zijn. Of misschien ligt het wel aan de rare personages zoals de dronken regisseur die meer lijkt op een seksistische zak dan iemand die weet wat hij doet. Of het weerwolvenmeisje dat zich gedraagt als een hond. Je hoort het, wij zijn geen fan van deze serie.

Trailer GLOW

Wat vinden jullie?

Zoals we al zeiden, zijn wij geen fan van GLOW. Heb jij een andere mening? Laat het ons zeker weten via de comments of via onze Facebookpagina. Is deze serie ook niks voor jou? Dan kan je altijd in onze database kijken met de beste en slechtste serie’s volgens ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.