Verhaal

Vandaag bespreken we de leuke, meeslepende westernserie Godless. Dit omdat we nog altijd in het prachtige Amerika zijn en Western hier zo populair is. Deze serie gaat terug naar het jaar 1884 waarin de grote crimineel Frank Griffin net een heel dorp heeft uitgemoord. Dit omdat hij opzoek is naar zijn geadopteerde zoon (Roy Goode) die hem zijn rug heeft toegekeerd.

Die laatste komt terecht in het dorp La Belle, een dorp met allemaal vrouwen die weduwe zijn geworden na het ongeval in de mijnen. Al zijn er wel nog de blind wordende sheriff en zijn hulpje die de vrouwen in dit dorp proberen te beschermen. Roy zelf verblijft iets buiten de stad op een range bij Alice, waar hij gevoelens voor ontwikkeld. Wanneer Frank ontdekt waar hij zit moet de stad vrezen voor zijn bestaan en voor dat van zijn inwoners. Zullen ze daar in slagen?

Godless review Roy Goode

Seizoenen

Van Godless is er momenteel 1 seizoen van 7 afleveringen. Elke aflevering duurt tussen de 60 en 80 minuten. Wij denken dat dit een serie is dat bij 1 seizoen zal blijven door zijn, toch wel duidelijke, einde.

Onze mening

Wij houden van westernseries en naar onze mening worden er hier veel te weinig van gemaakt. Maar als alle westerns die gemaakt worden zo zijn als deze, kunnen we daar best mee leven. Want dit is een heel leuke serie die alles bevat wat je van zo’n typische serie kan verwachten. Het heeft een heel meeslepend verhaal waar toch wat mysterie in zit. Verder moet je kijken voor western gevechten, de typische gebouwen en de aparte levensstijl. Alles in deze serie is heel mooi gemaakt en op het scherm gebracht. Ook de acteerprestaties in deze serie zijn gewoon top! Je hoort het al aan ons enthousiasme… wij zij fan!

Trailer Godless

 

Netflix

Toch liever iets anders? Dan je kan eens kijken in onze categorie Netflix, waar je een verzameling aan leuke series terug vindt. Ook kan je ons altijd volgen op pinterest. Laat in de comments zeker weten wat jij van deze serie vindt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.