Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  GoPro Review in het Nederlands.

  GoPro Hero Session

  GoPro Hero Session

  Vandaag bekijken we de GoPro Hero Session eens van dichterbij. De kleinste en lichtste action cam van GoPro waar we zelf al veel plezier aan hebben gehad en nog steeds hebben. Want laat ons eerlijk zijn, als je bij Gopro een action cam koopt dan zit je wel altijd goed. Wijzelf hadden eerst een action cam van Denver maar echt tevreden waren we er niet van. De kwaliteit van het beeld was minder en ook het geluid was niet optimaal. Wij zijn fan van de GoPro Camera’s. En al zeker van deze GoPro session omdat deze prijs kwaliteit zeker in orde is. Je hebt deze al voor een prijs van €169 wat echt wel meevalt voor GoPro camera.

  GoPro session


  Kenmerken

  De Hero 4 Session is 3,81×3,81 cm  groot en weegt 73 gram. Wat eigenlijk niet echt groot is voor een action camera. Doordat hij zo weinig weegt en zo klein is,  voel je hem amper als je hem bevestigd aan jezelf of aan bijvoorbeeld je fiets. En met zijn  1080P Full HD en maar liefst 60 FPS maakt deze camera heel mooie beelden. Ook de foto’s zijn met de  8-megapixelfotocamera zeker in orde. Ook heeft hij een Wifi verbinding waarmee je hem kan verbinden met je gsm of laptop (zijn we zelf geen fan van). De accu gaat ongeveer 1 uur en 45 minuten mee als je constant filmt. Dit is eigenlijk niet zo heel veel, maar voor ons persoonlijk wel genoeg. Voor een goede opslag moet je natuurlijk zelf wel een microsdkaart kopen.De maximum diepte voor deze camera in het water is 10 meter wat toch wel diep is. Deze camera is ook volledig waterdicht zonder dat hier iets moet op bevestigd worden… wat toch handig is. En vooral minder gepruts wat dan weer leuk is.


  Gebruik

  GoPro Touch

  Met een enkele druk op de knop start de GoPro Hero 4 Session op en begint hij automatisch video of timelapse foto’s op te nemen. Met een tweede druk op de knop stopt de camera en gaat automatisch uit.

  GoPro SunWil je dat de camera automatisch wordt aangepast aan situaties met weinig licht? Kies dan voor de Auto Low Light mode. De Frame rates wordenaangepast aan de lichtomstandigheden voor betere prestaties bij weinig licht.

  GoPro Review in het Nederlands.

  Met Protune benut je de GoPro volledig zodat je met een hele kleine camera professionele video’s kunt maken in bioscoopkwaliteit. Bedien de camera handmatig en wees creatief met de instellingen voor kleur, isowaarde, witbalans, scherpte en belichting.


  Voor en Nadelen

  Voordelen

  • Niet zo groot en zwaar
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Goede beeldkwaliteit
  • De applicatie van Gopro
  • Waterdicht (tot 10 meter diep)
  • Dual Microfoon (Past zich automatisch aan wanneer er ruis ontstaat)

  Nadelen

  • Batterij
  • Geen schermpje (wat er voor zorgt dat je op gevoel moet werken)
  • Wifi verbinding met de pc is minder
  • De geluidskwaliteit kan beter

  Mounts

  Mounts GoPro

  Met een mount bevestig je je action camera. Er zijn diverse mounts voor verschillende activiteiten. Let op de bevestigingswijze van de mount. Met een head strap (hoofdband) maak je video-opnamen vanuit jouw blikveld. Met een chest mount draag je je action cam op borsthoogte en met een helmet mount op je helm. Dat laatste is handig bij sporten als mountainbiken en klimmen. Je kan deze in een box gebundeld kopen bij bol.com voor een redelijke prijs. Ook bij GoPro zelf kan je deze kopen maar dan komt dit duurder uit. En naar onze mening is de kwaliteit zeker zo goed.


  Jullie mening over deze GoPro?

  Wat is jullie ervaring met de GoPro Here Session? We horen het graag. Moesten jullie nog vragen hebben dan mag je ze ons altijd vragen.

  Wijzelf gebruiken in bijna al onze video’s de GoPro Hero. Dus je kan altijd eens een kijkje nemen bij onze Travel Movies. Of heb je interesse in andere Gadgets kijk dan zeker even hier.

  Comments

  • stefaanvivant
   20 december 2017

   heb ook een go pro en had hem deze zomer mee naar de festivals, maar ik vind het lastig om steeds te moeten resetten om verbinding te kunnen maken. eigenlijk ligt hij nu al maanden aan kant! jammer eigenlijk!

   reply
  • 25 december 2017

   Jammer van het schermpje maar het lijkt me wel een fijn apparaat zo’n gopro!

   Liefs maaike

   reply
  • 25 december 2017

   Dit lijkt me een fijne gadget. Lekker compact. Een vriend van me heeft deze ook en hij is er heel tevreden over. Ik maak zelf eigenlijk nooit video’s, alleen foto’s. Hoewel ik wel graag een GoPro zou willen, besteed ik mijn geld tot nu toe eigenlijk altijd anders.

   reply
  • 25 december 2017

   Lijkt me wel leuk om te hebben, maar zal er denk ik minimaal gebruik van maken dus dan is ‘ie weer best prijzig…

   reply
  • 26 december 2017

   Dat je op je gevoel moet werken lijkt mij erg lastig!

   reply
  • 26 december 2017

   Heb je artikel doorgestuurd naar mn neeffie, hij is helemaal fan!

   reply
  • 27 december 2017

   Ik kende het nog niet. Een duidelijke, uitgebreide review! Interessant!

   reply
  • Anoniem
   14 maart 2018

   Deze website was heel handig voor onze presentatie

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.