Gossip Girl is dé serie bij uitstek dat wellicht elk meisje ooit heeft gekeken. Al is het maar enkele afleveringen of alle 6 seizoenen, iedereen kent deze serie. Waarom moet je deze nog eens opnieuw kijken? Wij geven enkele goede redenen!

Verhaal

Voor degenen die Gossip Girl nog niet kennen, schetsen we graag even het verhaal. De serie gaat over de belevenissen van de elite van Manhattan. Het is een glitter en glamour-serie over romantiek, vriendschap en jaloezie in the Big City. De hoofdrolspelers zijn jongvolwassenen in de fleur van hun leven maar vooral op zoek naar zichzelf en de ware liefde. De serie kent enkele schitterende acteurs waaronder Blake Lively, die na haar vertolking van Serena van der Woodsen pas echt doorbrak in de filmbusiness. Maar ook Ed Westwick als de beruchte Chuck Bass en Leighton Meester die ook enkele filmrollen op haar naam heeft staan dankzij haar prestaties in Gossip Girl. Het zijn deze hoofdpersonages die verstrikt raken in leugens die ze gebruiken om in de harde wereld van de elite te overleven en het te maken. En die leugens blijven nooit lang verborgen, want -het social media-kanaal van die tijd- Gossip Girl zet alle geruchten en schandalen online op haar website. Wie zit er achter Gossip Girl? Zullen we het ooit te weten komen?

Gossip Girl de acteurs

 

Afleveringen

Zoals eerder gezegd telt Gossip Girl 6 seizoenen. Elk seizoen komen er een aantal nieuwe acteurs bij, maar de hoofdrolspelers blijven (zo goed als) hetzelfde. Net daarom kan je zo goed meeleven met hen. Je volgt als het ware een stuk van hun levensloop. Dit werkt verslavend! Elke aflevering duurt ongeveer 40 minuten, maar die zijn zo voorbij wanneer je aan het kijken bent!

Onze mening

Zoals je wellicht al gemerkt hebt, vinden wij Gossip Girl een fantastische serie! De hoofdpersonages zijn uitstekend gekozen en kan je (bijna) niet los zien van hun karakter als je andere films/series van hen ziet. Het is ook heerlijk om mee te kijken in het leven van de allerrijksten en hen te volgen op exclusieve feestjes en locaties. Dat het hele verhaal zich afspeelt in New York, maakt de serie alleen maar beter. Buiten het schitterende beeld van deze serie, is het verhaal ook boeiend genoeg. Het is luchtig, maar tegelijk soms ook spannend of emotioneel. Gossip Girl brengt zeker bepaalde gevoelens naar boven. Beslist zijn er enkele vrouwen (en mannen) die zich sterk kunnen inleven in dit verhaal.

Trailer

 

Kijk jij Gossip Girl?

Als je deze serie nog niet kent, moet je gewoon beginnen kijken! En als je je afvraagt waarom je nog een keertje opnieuw zou moeten beginnen kijken? Gewoon omdat dit één van de betere series is die ze ooit maakten in dit genre. Wij zijn opnieuw beginnen kijken en we merkten dat we al hele stukken vergeten waren. En het is ook leuk om alle personages terug te zien en hun avonturen te herbeleven. Guilty pleasure op doordeweekse avonden? CHECK!

Verkies je toch liever een ander genre? Kijk dan zeker eens bij onze Netflixlijst! Er is zoveel keuze aan leuke films en series die door ons onder de loep zijn genomen. Veel kijkplezier!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.