Het einde van oktober is in zicht dus bijgevolg ook het griezelfeest Halloween. En wat is er nu leuker dan een enge film of serie kijken met je vrienden op deze dag? Daarom geven we je enkele enge series op Netflix om op Halloween te kijken.

Halloween op Netflix

The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House is misschien wel de populairste enge serie van het moment. Deze is dus zeker goed voor een avondje Netflix kijken met Halloween. Deze serie gaat over een gezin dat in een huis woont dat vol zwarte en donkere magie zit. Wanneer het gezin op een avond moet vluchten uit het huis en daarbij hun moeder verliezen lijkt deze zwarte magie voorbij. Totdat zoveel jaar later één van de zussen terugkeert naar het huis en zelfmoord pleegt. Waarom ze dit doet is onduidelijk. Wat wel vast staat is dat de zwarte magie zeker terug is en dat het vanaf nu een heel donkere periode wordt met veel herinneringen naar het verleden. Griezelen gegarandeerd! Een echte aanrader dus!

Haunted

Haunted is volgens ons de engste serie op Netflix, meer dan the Haunting of Hill House. Maar dat komt waarschijnlijk omdat het zogezegd echte verhalen zijn die ook door gewone mensen verteld worden tijdens de serie. Deze verhalen worden dan nagespeeld op een heel enge manier. Voor de bange zieltjes onder jullie: wees gewaarschuwd!

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina verbeeldt de oorsprong en de avonturen van Sabrina the Teenage Witch als een donker verhaal dat vooral rond horror en natuurlijk ook hekserij draait. Al valt dit best wel goed mee en is het eigenlijk een lichtere serie om te bekijken tijdens Halloween op Netflix. Maar een niet zo enge serie is voor sommigen misschien perfect wat ze zoeken. Een beetje griezelen dus, maar zeker geen pure horror.

The curious creations of Christine McConnell

Deze serie is niet meteen een horrorverhaal waar je gaat van bibberen maar wel eentje waar je instant honger van krijgt. Want  Christine McConnell maakt de mooiste cakes in het thema van Halloween. Al is het niet zomaar een kookprogramma. Zowel de cakes als het hele programma steken in een Halloween-jasje. En dat maakt het leuk om naar te kijken en brengt je volledig in de sfeer voor deze tijd van het jaar. En voor wie deze creaties wil namaken … veel succes! Laat ons zeker je resultaat zien!

Naar wat kijk jij bij Halloween op Netflix?

Dit waren onze aanraders voor Halloween op Netflix! Naar wat ga jij kijken? Als je zelf nog leuke series kent in thema van Halloween, mag je ons dit laten weten. Alle tips zijn welkom in de comments of op onze Facebookpagina.

Ben je op zoek naar nog meer series of films? Neem dan zeker eens een kijkje in onze Netflix-database. Alvast veel kijkplezier!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.