Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Yosemite national park

  Here WeGo : Het openbaar vervoer nemen was nog nooit zo gemakkelijk

  Here WeGo : Het openbaar vervoer nemen was nog nooit zo gemakkelijk

  Here WeGo is een applicatie waarmee je al het openbaar vervoer in een stad kan bekijken. Daarnaast kan je de app ook gebruiken om een taxi te bestellen of als GPS. Deze applicatie geeft je de beste aanbevelingen om op een zo goede mogelijke manier op je bestemming te komen.

  Wat mag je verwachten van Here WeGo?

  Met Here WeGo heb je een zeer complete routebeschrijver die zowel de trein, bus, tram als bijvoorbeeld ook de veerboot op neemt in zijn systeem. Wat er voor zorgt dat je een complete route krijgt die je de snelste route geeft. Iets wat Google Maps eigenlijk ook doet, maar met het grote verschil dat je deze applicatie ook offline kan gebruiken door de kaarten van een stad op voorhand te downloaden. Daarnaast kan je Here WeGo ook gebruiken als gps als je met de wagen aan het rijden bent! Dit ook offline.

  Here WeGo applicatie
  Offline navigatie
  Here WeGo offline

  Onze mening

  Als wij in het buitenland zijn dan gebruiken wij vaak Maps.me als offline kaart om ons door een land te navigeren. En dat zal in de toekomst ook niet veranderen. Want hoewel deze Here WeGo zeer goed werk levert is het gebruiksgemak van Maps.me momenteel iets hoger. Alleen al omdat de kaarten van Here WeGo niet altijd up-to-date zijn. Alsook je batterij gaat met deze app iets minder lang mee als de gps op de achtergrond nog aanstaat.

  Wat wel het grote voordeel is aan deze applicatie is natuurlijk het openbaar vervoer dat hier perfect beschreven is. Iets wat op Maps.me dan weer niet het geval is. Al is momenteel nog niet elke stad in de wereld opgenomen in deze app. Maar dat is een kwestie van tijd, volgens ons. Wij persoonlijk gaan deze applicatie niet gebruiken als offline-kaart maar wel om meer te weten te komen over het openbaar vervoer in een stad.

  Waar Here WeGo downloaden?

  Je kan Here WeGo zowel downloaden in de Android Appstore als de Apple Appstore. Deze applicatie is volledig gratis maar neemt wel wat geheugen in op je smartphone als je deze app offline wil gebruiken.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.