Wat?

Het Meetjesland is een gratis reisgids over fietsen in deze streek in Oost-Vlaanderen. Meetjesland is een streek tussen Brugge en Gent in Oost-Vlaanderen. Dit boek bevat een paar hele fijne fietsroutes uit het Meetjesland. Bovendien zijn deze fietsroutes leuk weergegeven met foto’s en mooie tekeningen. Dit boek bevat een bucketlist met dingen die je zeker in deze streek moet gedaan hebben. Ben je er nog nooit geweest? Dan zal dit boek je zeker inspireren om een uitstap te maken naar het Meetjesland! Verder staan er nog enkele portretten in van mensen uit de streek. Tevens vind je er een leuke lijst met plaatsen waar je kan verblijven indien je er meerdere dagen blijft. Weg van huis en toch dichtbij. Een uitstap naar Meetjesland is zeker eens de moeite!

Het Meetjesland review reisblog

Onze mening

Dit is echt één van de leukere reisgidsen dat wij al hebben gezien. En nog eens gratis! Wij kenden de streek voordien niet goed, maar dit boek heeft ons veel zin gegeven om daar eens te gaan fietsen! En als wij binnenkort terug in België zijn, gaan we dit ook zeker doen. In tegenstelling tot andere reisgidsen is dit een boek dat vooral ook jongeren aanspreekt zoals ons. Het ontwerp is jong en fris en de inhoud is origineel gebracht. Alleen maar pluspunten! Natuurlijk wil men met deze reisgids reclame maken voor het Meetjesland, maar het is ook écht interessante informatie. Dus als je inspiratie zoekt voor je volgende fietstocht, moet je dit gratis boekje gewoon bestellen.

Waar vind ik de reisgids van Het Meetjesland?

Het Meetjesland  kan je eenvoudig bestellen via de website van het Meetjesland of je kan hem sinds kort ook bestellen via onze reisblog op de pagina met gratis reisgidsen. Veel (fiets)plezier!

Benieuwt naar onze reisverhalen of opzoek naar meer tips. Dan kan je ons volgen op onze Facebook pagina of op Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.