Wedstrijd Afgelopen!

We hebben een fijne nieuwe win-actie voor jullie! Wat dacht je van een hotelovernachting in een luxueus ****-hotel in Oostende? Op 250 meter van het strand? En in het centrum van de bruisende stad Oostende? Met een uitgebreid ontbijtbuffet? Klinkt als muziek in de oren? Waag dan snel je kans en vul hieronder het wedstrijdformulier correct in! Alleen zo maak jij kans op deze fantastische prijs. Let op: Meedoen kan tot en met zondag 16 augustus 2020.

Staycation

We kunnen er deze zomer niet omheen: vakantie beleven in eigen land. Maar daar hoef je niet om te treuren want Belgiรซ telt verschillende prachtige plekken die wachten om ontdekt te worden! Zon, zee en strand kan je ook hier beleven. Wel bepaald in Oostende! Deze stad aan de kust is gekend omwille van zijn mooie winkels, bezienswaardigheden, casino en ambiance. Hier krijg je een afwisselend karakter te zien van een stad aan zee.

Over het hotel

Het Mercure Hotel in Oostende heeft alle troeven om je een zorgeloze tijd te laten beleven. En laat dat nu net zijn waar vakantie om draait. Dit moderne hotel is gelegen op 250 meter van het strand en pal in het bruisende centrum. Overdag aan het strand liggen? Of liever een dagje shoppen? Jij kiest! En je kan ‘s avonds perfect nog een romantische wandeling maken op het strand bij zonsondergang. Verder krijg je bij je verblijf een uitgebreid ontbijtbuffet (corona-proof!) en geniet je van comfortabele kamers met airconditioning. Het hotel heeft verder ook een lounge bar en een Grab&Go Shop die 24/7 geopend is. Altijd handig als je wil genieten van een late night snack of een gezellig drankje.

Mercure Oostende Lounge Bar Details

De prijs : HOTELOVERNACHTING + ontbijt

Als je onderstaand wedstrijdformulier correct invult maak je kans op een hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2 personen in het Mercure Hotel te Oostende. De datum kies je zelf in overeenstemming met de beschikbaarheid van het hotel. Meedoen met deze wedstrijd kan tot en met zondag 16 augustus 2020 tot 24 uur. De winnaar van de wedstrijd wordt maandag 17 augustus 2020 bekend gemaakt en mag een e-mail verwachten. De algemene voorwaarden van deze wedstrijd kan u ten allen tijde aanvragen via de contactpagina van Roadtrippers of the Sun.

Wedstrijdformulier

Hotelovernachting winnen
HOTELOVERNACHTING
Mercure Oostende Twin Room in Ostend