Verhaal

House of cards is een politieke thriller en elke aflevering duurt ca. 50 minuten. In deze serie staat vooral Frank Underwood centraal. Een meester in het manipuleren van mensen. Deze eigenschap gebruikt hij dan ook om veel macht te verkrijgen binnen het witte huis. En daar heeft hij samen met zijn vrouw Claire Underwood veel voor over. Maar nadat zijn rol als staatssecretaris hem ontzegt word, is hij uit op revanche. In dat plan om meer macht te verkrijgen binnen het witte huis spaart hij niemand. Want het plan is groter dan wie of wat dan ook. En dat is waar deze serie over gaat. Het plan van Frank Underwood. Zonder dat je echt weet wat dat plan werkelijk is.

House Of Cards Review

 

Seizoenen

House of cards heeft momenteel 5 seizoenen. Waarvan elk seizoen 13 afleveringen heeft. En elke aflevering ongeveer 50 minuten duurt. Wat je dus toch een tijdje zoet kan houden. Elk seizoen eindigt wel met een cliffhanger die je nog meer zin doet krijgen in het volgende seizoen. En ik kan je nu al zeggen dat er waarschijnlijk een seizoen 6 komt.

Onze mening

 

House Of Cards Review

In begin komt de serie soms raar over. Mede doordat het hoofdpersonage de kijkers toespreekt. Maar eenmaal dat je dit gewoon wordt is dit zeker een hele leuke serie. Zelfs voor mensen die niet zo houden van de politieke kant is dit zeker een serie dat je kan boeien. Misschien moet je de eerste afleveringen even doorbijten maar na een aantal afleveringen ben je wel helemaal mee. We moeten wel eerlijk zijn dat sommige afleveringen wat langdradig zijn. En dat dit voor bingewatchers na een tijd wel wat kan gaan vervelen. Wijzelf zijn de draad even kwijt geweest na seizoen 3 maar zijn nu weer helemaal bij. Hou je van intriges en complotten, dan is deze serie echt ย iets voor jou!

Trailer House of Cards

 

Netflix

Is deze serie iets voor jou? dan kan je hier meteen beginnen kijken. Toch liever iets anders? Dan kan je bij de categorie Netflix even kijken of er niets anders is dat beter bij jou past. Laat in de comments zeker weten wat jij van deze serie vindt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.