Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Hygge - De Deense kunst van het leven

  Hygge – De Deense kunst van het leven

  Hygge – De Deense kunst van het leven

  Wat?

  Meik Wiking, de schrijver van Hygge: de Deense kunst van het leven probeert in zijn boek uit te zoeken waarom de Denen één van de gelukkigste bevolkingen ter wereld zijn. Volgens hem heeft het allemaal te maken met hygge, een woord dat moeilijk uit te leggen is. De schrijver probeert dit veel gebruikte woord uit te leggen aan de hand van voorbeelden uit het leven van de Denen. Bij elke pagina die je leest kom je meer te weten over deze levensstijl. En zo kan je je ook beter inbeelden waarom het deze bevolking zo gelukkig maakt. Hygge draait om gezelligheid, samenkomen en je veilig in je cocon voelen. Maar het is nog veel meer dan dat! Kom te weten waarom de Denen zo massaal gaan voor hygge. En ontdek vooral hoe je hygge ook zelf wat meer kan toepassen in je dagelijkse leven.

  Hygge - De Deense kunst van het leven

  Onze mening

  Hygge: de Deense kunst van het leven is een uitstekend boek voor al wie interesse heeft in cultuur en nieuwe inzichten. Het boek geeft je inzicht in een andere manier van leven met wetenschappelijk aangetoonde cijfers. Het is een inspiratiebron voor al wie gelukkiger wil leven. Er zijn talloze gemakkelijke tips. Tips die je zelf kan toepassen om je eigen leven meer zin te geven, om je huis gezelliger te maken, om meer hygge toe te passen je eigen leven. Buiten het feit dat het boek informatief onze wensen vervult, is het ook nog eens voorzien van prachtig beeldmateriaal. De mooie foto’s in het boek geven warmte en zetten je aan om meteen voor meer hygge in je eigen leven te gaan. Dit maakt ook dat het boek leest als een trein. Een echte aanrader!

  Waar vind je dit boek over hygge?

  Dit boek kan je vinden in de meeste boekenwinkels. Al is er wel een opvolger van dit boek, Lykke: de Deense weg naar het geluk. Dit boek is wel recenter en dus ook populairder in de boekhandel momenteel. Je kan dit boek ook bestellen op bol.com. Het boek kost 19.99 euro, wat het meer dan waard is!

  Lijkt dit boek iets voor jou? Of heb je het al gelezen? Laat ons zeker weten wat je ervan denkt! Ook voor andere boeken kan je hier terecht. Binnen 2 weken kan je onze review lezen van de opvolger van dit boek. Tot dan!

  Comments

  • 19 februari 2018

   Ik heb er de laatste tijd meer over gelezen en lijkt me eigenlijk wel heel interessant en fijn om toe te passen in mijn eigen leven. Leuk dat je zo enthousiast bent over het boek.

   reply
  • 19 februari 2018

   Ik heb Zweeds gestudeerd dus ben sowieso geïnteresseerd in de Scandinavische cultuur, dit lijkt me een heel fijn en aangenaam boekje!

   reply
  • 19 februari 2018

   Dit boek heb ik al eerder gezien en elke keer val ik weer als een blok voor de kaft!

   reply
  • 19 februari 2018

   Oeh ik ken dit boek totaal niet, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

   reply
  • 19 februari 2018

   Lijkt me interessant! Ik heb laatst een boek gelezen over Ikigai en de dingen die je ziet als je er de tijd voor neemt. Boeken over de gelukkigste mensen in Azië.

   reply
  • 19 februari 2018

   Ik ken het boek niet, maar door jouw review ben ik wel erg benieuwd naar het boek !

   reply
  • alex
   19 februari 2018

   Waar ik nu vooral nog benieuwd naar ben is ‘wat Hygge nu precies is”. Ik ga dit boek zeker binnenkort een keer lezen!

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.