In de media

De laatste jaren zijn wij met onze blog ook enkele keren in de media verschenen. Soms in de regionale pers maar ook al in een Amerikaans magazine. Deze artikels die vooral over ons en onze mening over bepaalde onderwerpen kan je hieronder terugvinden. Gastblogs en interviews voor andere bloggers werden niet in deze lijst opgenomen. De onderstaande artikels zijn dan alleen ook van de gedrukte pers.

2018: Meet Trailblazer Sigrid Rijckoort (SDVoyager – San Diego)

Sigridofthesun in de media
in de media San Diego
Magazine San Diego

2019: Wereldberoemd op Instagram: Sigrid en Bryan uit Peulis (Gazet van Antwerpen)

In de Media
Gazet van Antwerpen

2019: Antwerpse influencers vrij positief over proefproject op Instagram (Gazet van Antwerpen)

In de media GVA

Andere vernoemingen in de media

Naast enkele artikels over ons en over onze mening zijn wij ook in de media gekomen door enkele gebeurtenissen tijdens onze reizen in het buitenland. Zo werd er bij onze reis naar de Bahamas iemand van ons hotel door een haai gebeten en gedood. De Belgische kranten berichte dit verhaal natuurlijk en belde met ons voor extra informatie en onze mening. Waardoor wij ook hiermee in de media terecht kwamen. Een zeer spijtig en vooral erg voorval! Iets wat ook ons gevoel bij deze vakantie enorm veranderde.

Vrouw (21) sterft na aanval door 3 haaien op Bahama’s (HLN)

Aanvraag in de Media?

Wil u meer informatie voor het afnemen van een interview van Roadtrippers of the Sun? Dan kan u ons contacteren via de contactpagina maar ook via onze Facebookpagina. Door het heel aantal reizen dat wij maken zal een interview wel bijna altijd over de telefoon moeten verlopen. Alsook een geschreven interview behoort tot de mogelijkheden. Elk interview dat van ons word afgenomen word op deze pagina gepost alsook eenmalig op onze Facebookpagina. Wil je meer te weten komen over ons voor je interview? Bekijk dan ook zeker eens de pagina ‘wie zijn wij?’.