Wat?

Ingobernable vertelt het verhaal van het Mexicaans presidentskoppel Emilia en Diego. Diego is president van Mexico en zijn vrouw Emilia is de first lady. Wanneer Diego plotseling vermoord wordt en zijn vrouw de enige getuige blijkt te zijn, wordt zij de hoofdverdachte. Emilia is bang en gaat  daarom op de vlucht. Uiteraard loopt dit niet altijd volgens plan. Emilia is een sterke vrouw en als kijker wil je haar onschuld graag geloven. Dat maakt dus van Ingobernable een spannende en meeslepende misdaadserie. Als je van spannende achtervolgingen en mysterieuze intriges houdt, is dit vast een serie die jou zal bekoren!Ingobernable review in het Nederlands

Afleveringen

Ingobernable heeft momenteel één seizoen met 15 afleveringen. Elke aflevering duurt wel maar 35 minuten. Daarom ben je wel vrij rap door de serie. Echter word er wel gesproken over een tweede seizoen. Een seizoen waar wij toch naar uitkijken.

Onze mening

Ingobernable is een spannende serie waarbij je telkens meteen een volgende aflevering wil zien. Je kan gewoon niet wachten om het vervolg te weten te komen. Wij houden van Mexico en daarom sprak deze serie ons in de eerste plaats aan. Het is een Mexicaans-geïnspireerde serie, er wordt Spaans gesproken en de personages zijn van Zuiders origine. En net deze personages maken deze serie zo krachtig. De vrouwelijke hoofdrolspeelster, Kate del Castillo, acteert op een erg hoog niveau. Haar personage komt perfect tot zijn recht. Wij gaan zonder twijfel nog meer series van deze actrice bekijken!

Trailer Ingobernable

 

Is deze serie iets voor jou?

Hou jij ook van Zuiders-getinte series? Lijkt Ingobernable iets voor jou? Laat het ons weten via de comments of ook via Facebook.

Is deze serie toch niet jouw favoriete genre? Kijk dan zeker ook eens tussen onze andere series. Er is zonder twijfel een Netflix-serie die je zal aanspreken! Veel kijkplezier!

 

Eén reactie

  1. s1e5 einde. die man laat echt zijn rechterhand los om haar gerust te stellen terwijl hij optrekt op een motor…… serieus ? Dat is de hand waarmee je gas geeft. Zó’n slechte scene……. beetje jammer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.