Wat is Fly drive?

No comments

Wat is Fly drive?

Fly-drive is een concept van reizen waarbij je eerst naar je bestemming vliegt en dat er op deze bestemming meteen een huurauto klaar staat. Deze manier van reizen word vaker en vaker aangeboden en is dus bijgevolg ook heel populair aan het worden. Je kan dit alleen doen of met twee of zelfs met het hele gezin. Het grote voordeel aan Fly drive is dat je enorm veel vrijheid hebt op vakantie en dat je zelf kan rijden naar waar je wil. Een Fly drive is vaak ook goedkoper dan dat je het zelf apart zou boeken.

Populaire Fly drive landen

Helaas is dit concept nog niet in elk land van toepassing, al kan je de twee natuurlijk altijd zelf apart van elkaar boeken. Populaire bestemmingen zijn Amerika (Wat niet onlogisch is, met het land van de roadtrip), Canada, Spanje, Portugal en Italië.

Twee Soorten

De standaard

In de standaard optie heb je dus alleen de vlucht en de auto en de rest moet je zelf uitzoeken. Wat eigenlijk ook de beste optie is naar onze mening. Want deze manier geeft je de vrijheid om te doen wat je echt graag doet. Wil je echt avontuurlijk reizen dan kan je zelfs niks van accommodaties op voorhand boeken en zien waar het pad jouw brengt. Al raden we je wel aan om de eerste en laatste nacht altijd al op voorhand te boeken. Want anders gaat dit een onnodige bijkomende stress geven.

De upgrade fly drive

De upgrade fly drive is zoals de naam al doet vermoeden een upgrade van het gewone aanbod. Bij deze upgrade zit je accommodatie er al volledig bij. Wat je wel wat zekerheid geeft dat je goed zit. Maar natuurlijk zit je wel vaak vast aan deze locaties, wat bij een roadtrip soms als druk kan aanvoelen.

Waar boek je dit?

Het vinden van deze reizen is echter niet zo moeilijk. Zo bieden Corendon en sunweb al een tal van deze reizen aan. Al zijn er zeker nog vele andere touroperators die dit aanbieden. Gewoon even opzoeken in google en je hebt honderden mogelijkheden.

Wat is Fly Drive?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.